Opnieuw volgt er een periode van negen maanden waarin het erg goed gaat met Shifra. Ze gaat weer naar school, rijdt paard en maakt een levenslustige indruk. Onderzoek in Leiden in december 1999 wijst echter uit dat Shifra haar genen steeds weer nieuwe leukemie aanmaken. Dat betekent dat Shifra weer een volgende recidief kan verwachten. Toch duurt het tot mei 2000 voordat bloed en beenmergonderzoek aantonen dat de leukemie weer is teruggekomen. Inmiddels hebben Cor en Marina geïnformeerd naar een kliniek in Mexico, waar kankerpatiënten worden behandeld met magnetische straling en naar zeggen met opmerkelijke resultaten. Cor en Marina komen in contact met een Nederlandse vrouw die daar voor behandeling is geweest en haar ervaringen daar waren positief. (noot redactie: deze vrouw is recent overleden) Na overleg met de artsen en Valstar gaat Cor met Shifra eind mei 2000 naar Mexico (zie andere alternatieve behandelingen ). Valstar past zijn suppletie aan en met nagenoeg dezelfde aanpak als vorig jaar, met als aanvulling de magnetische stralingen, herstelt Shifra opnieuw. Eind juli 2000 landt Shifra op Schiphol. Stralend wordt een meegesmokkeld poesje uit de tas getoverd en Marina, die in Nederland was gebleven kan haar ogen niet geloven. Ook de artsen weten nu echt niet meer wat hier gebeurd is.

De aanvulling van Valstar op wat Shifra al gebruikte aan supplementen:: Amygdaline, menaphtonon, chloroplex (=broccoli/spruitjes extract)

Plaats een reactie ...

Reageer op "7) Het vierde recidief (naar Mexico)"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Marina start productie en >> Vooraf >> Voor de diagnose >> 2) De diagnose >> 3) Het eerste recidief (terugkomen >> 4) Het tweede recidief >> 5) De stamceltransplantatie >> 6) Het derde recidief >> 7) Het vierde recidief (naar >> 8) De situatie nu, oktober >>