Cor vertelde mij vandaag het volgende: Shifra heeft vorige week zondag in het LUMC een bloedtransfusie gehad omdat haar tromboos in haar bloed erg laag waren. De volgende dag had ze naar huis gemogen, maar door haar slechte afweer kreeg Shifra een bacteriële infectie erbij. Daarom moest ze in Leiden blijven en nu ligt ze in een steriele inhobbox zoals ze dat in Leiden noemen. Het gaat wel beter met haar en hopelijk is de bacteriële infectie onder de knie. 

Positief is wel dat Shifra haar nieren ondanks dat de leukemie zich daarin heeft genesteld goed functioneren. Shifra kan normaal plassen, zonder pijn e.d. en onderzoek heeft uitgewezen dat de nieren tot op dit moment niet zijn beschadigd.

Het andere positieve is dat het weefsel/cellen, via een beenmergpunctie verkregen, goed is aangekomen in Houston. Spannend wordt nu of Shifra voor de zesde keer in remissie zal komen zodat over twee maanden het bewerkte weefsel/cellen opnieuw bij Shifra kunnen worden ingebracht. in de hoop daarmee een eigen afweer tegen de leukemie dusdanig te stimuleren dat ze blijvend in remissie, dus blijvend genezen kan. We zullen u wekelijks op de hoogte houden.

Soundwave machine

Shifra gebruikt sinds ongeveer twee weken een apparaatje dat Marina en Cor uit Amerika hebben laten overkomen. Dit apparaatje heet soundwave machine. Dit apparaatje doet Shifra enkele keren per dag om haar buik en met een bepaalde instelling, gebaseerd op de analyse van een druppel bloed die regelmatig naar Amerika wordt gestuurd, wordt een bepaald magnetisch veld gecreeërd rondom haar buik. Shifra heeft daardoor in ieder geval veel minder pijn en of het iets bijdraagt aan de vermindering van de kanker zal misschien later duidelijk worden. Maar Cor vertelde mij dat verschillende andere mensen er baat bij hebben in de zin van pijnverlichting en dat hij in ieder geval weet dat bij 1 man de tumorgroei (prostaatkanker) tot stilstand is gekomen. Overigens is die man ook tegelijkertijd met het apparaatje gestart met een aanpak van orthomoleculaire suppletie. Ook ik ken die man en zal hem vragen zijn bevindingen later aan ons te vertellen/schrijven. Hij zit nu in Amerika, maar we houden u op de hoogte, zoals we ook Shifra zullen blijven volgen.
Plaats een reactie ...

Reageer op "13) Situatie 5 februari 2001"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Marina start productie en >> Vooraf >> Voor de diagnose >> 2) De diagnose >> 3) Het eerste recidief (terugkomen >> 4) Het tweede recidief >> 5) De stamceltransplantatie >> 6) Het derde recidief >> 7) Het vierde recidief (naar >> 8) De situatie nu, oktober >>