7 november 2020: afgelopen week heel erg geschrokken. Marina stuurde mij een foto waarin ze aan de beademing lag. Zij vertelde mij dat door een coronabesmetting haar hartritme stoornissen ernstiger geworden zijn en moet ze naar Nederland voor een hartoperatie. Ze kan echter pas januari 2021 geholpen worden en tot die tijd moet ze in Suriname blijven. Gelukkig wordt ze goed geholpen vertelde ze maar was wel schrikken. Haar activiteiten met rondreizen organiseren enz. heeft ze dus voorlopig opgeschort.  De thee kan wel gewoon besteld worden.

Ze stuurde me ook het laatste artikel waar zij aan heeft meegewerkt en is zo mooi om  te lezen hoe Marina zich inzet voor anderen en de natuur. Klik op de titel voor het artikel: 

Centraal Suriname Natuurreservaat: gunu gowtu in de verkoop? – Parbode Sneak Peek

1 april 2017:

Na het overlijden van Shifra (zie haar verhaal in gerelateerde artikelen) heb ik altijd contact gehouden met Marina. Ik weet dat haar leven soms heel zwaar was afgelopen 20 jaar. Maar Marina is een vechter en ik vind het echt geweldig dat vandaag haar producten van een plantage in Suriname - Moringa thee, Graviola thee (zuurzak thee) en Marva thee en Moringa Oleifera capsules van de Moringaboom, die ze al enkele jaren in Suriname verkoopt - nu ook officieel van start gaat in Nederland. Vanaf 1 april 2017 zijn haar thee soorten en capsules leverbaar in Nederland en Europa. De thee kunt u bestellen in de webshop op de site.

GraviolaGraviola - zuurzak vrucht

Hier een kort persbericht maar lees op haar website: da Costa Amazon Rainforest Taste op www.da-costa-art.com veel meer.

Persbericht:

Gezondheidsbevorderende thee en capsules van de Moringaboom.
Per 1 april 2017 ook in Nederland en Europa verkrijgbaar.

" in de inspirerende omgeving van het Amazone Regenwoud is afgelopen 3 jaar hard gewerkt...

Met ingang van 1 april 2017 is het resultaat van dat harde werken beschikbaar voor de Nederlandse (en de Europese)  markt.  De heilzame en verfrissende theeën Moringa - Marva - Zuurzak nu te bestellen!

Met respect voor de natuur en de mens gekweekt. Bijzonder van smaak en waardevol, voor zij die streven naar een gezonde leefstijl.

Lees het verhaal dat leidde tot het opzetten van da Costa Amazon Rainforest Taste op www.da-costa-art.com

Graviola thee

De thee kunt u bestellen in de webshop op de site: 

Da Costa ART heeft een stichting in voorbereiding waarin een gedeelte van de winst zal worden besteed voor kinderen met kanker in Suriname. Behandeling volgens de ortho moleculaire aanpak.
Zie ook de film Zo nodig Dwars: https://kanker-actueel.nl/zo-nodig-dwars.html
Van harte aanbevolen

Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Marina start productie en verkoop van thee van de Moringaboom uit een plantage in Suriname. Ook in Nederland verkrijgbaar."

  • melfor :
    Geachte meneer,mevrouw.

    Graag wil ik informatie over het mogelijkheid om uw producten n.l. zuurzak thee en zuurzak capsules te kunnen doorverkopen hier in Nederland.

    Met vriendelijke groeten,
    F. Melfor

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Marina start productie en >> Vooraf >> Voor de diagnose >> 2) De diagnose >> 3) Het eerste recidief (terugkomen >> 4) Het tweede recidief >> 5) De stamceltransplantatie >> 6) Het derde recidief >> 7) Het vierde recidief (naar >> 8) De situatie nu, oktober >>