In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld.
Uit Allerhande van AH, maar wel bewerkt.
Ingrediënten:
- 1 ui
- olijfolie
- 1 sinaasappel
- 11/2 dl droge witte wijn
- ½ pot visfond
- 1 pakje koksroom
- takjes tijm
- peper ...
Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld.
Ingredienten: Koude zalm met avocado en vassilicumdressing
Voor 4 personen:
Dit gerecht is wel vet door de vele boter, maar wel lekker en misschien zelf aanpassen met de boter voor de saus.
Ingrediënten: Zalm met een aardappelkorstje (feestelijk ovengerecht) Bron: Boodschappen.
· 4 aardappelen
...
Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld
Ingrediënten gestoofde zeeduivel:
Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld.
Gebruik bij voorkeur biologische producten
aangepast naar een recept uit de Volkskrant
Ingrediënten: Zeebaars uit de oven met saus van tahin
Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
Dit gerecht is voor 4 personen tenzij anders aangegeven.
Gebruik bij voorkeur biologische producten
Ingrediënten: Waterzooi van vis met zwarte noedels Bron: Smaakmakend (enigszins aangepast)