De Roode Roos, een detailhandel voor voedingssupplementen van verschillende producenten biedt aan onze donateurs 15 tot 25% korting op hun assortiment voedingsuppletie. Ga naar www.derooderoos.nl  . Maak een eigen account aan en geef uw lidmaatschapsnummer (OPS no. ) op en De Roode Roos zal u de korting verlenen. 

Als u korting wilt krijgen bij de Roode Roos kies voor Stichting Gezondheid Actueel in patientenverenigingen bij hun op de website

Wij hebben verder geen bemoeienis met uw levering bij De Roode Roos noch verdienen daarop. De Roode Roos heeft wel een betaalde advertentie in onze reclamecaroussel als sponsoring van onze stichting. Maar verder is er geen belangenverstrengeling. Wij zijn en blijven een onafhankelijke website.

Lees ook onze disclaimer.


Plaats een reactie ...

Reageer op "OPS korting: De Roode Roos, detailhandel voor voedingssupplementen biedt 15 tot 25 procent korting aan onze donateurs."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

OPS korting: De Roode Roos, >> OPS korting: ORIVeDA geeft >> OPS korting: Adres en gegevens >> Hier kunt u meer dan 300 losse >> Voordelen voor onze donateurs >>