Longkanker: informatie over actuele behandelingen en ontwikkelingen bij longkanker. Ook over mesothelioma staat een en ander onder deze artikelenreeks.

Ervaringen van kankerpatienten, met ook andere vormen van kanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten

Voor min of meer onafhankelijke informatie over wat longkanker is en hoe dit naar de nieuwste inzichten wordt behandeld kunt u als u hier klikt ook Wikipedia raadplegen.

De artikelen zijn min of meer op alfabetische volgorde gerubriceerd op naam medicijn of behandeling of bv. patiëntenervaringen, psychosociale hulp, vaccins enz. .

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Rapport Longkanker - Actueel >> Complementair - niet-toxisch >> Ervaringsverhalen van longkankerpatiënten >> Mesothelioma informatie: longvlieskanker >> Preventie van longkanker, >> Regulier - Longkanker: overzicht >> Archief: Aanvullende behandelingen >>