EWINGSARCOMA
Informatie over actuele ontwikkelingen in zowel reguliere als alternatieve en/of aanvullende behandelingen en middelen bij Sarcomen - weke delen kanker en Ewingsarcoma.

Ewing-sarcoom (ES) is de tweede meest voorkomende vorm van primaire botkanker bij kinderen en jonge volwassenen. De overlevingskansen voor lokale vormen van het Ewing sarcoom zijn verbeterd naar percentages van boven de 70%, voornamelijk door agressieve chemobehandelingen en lokale bestraling. Aan de andere kant, is er weinig verbetering in de overlevingskansen van patiënten met een recidief van het Ewing sarcoom of met bij de diagnose al uitzaaiingen. Toch is er wel hoop vooral met stamceltransplantaties en immuuntherapie al of niet aangevuld met hyperthermie.

Als u hier klikt kunt u een volledig engelstalig studierapport gratis inzien over de huidige stand van zaken bij het Ewingsarcoom met veel aandacht voor stamceltransplantatie en immuuntherapie.

Ervaringen van kankerpatienten, met ook andere vormen van kanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster

Adressen van ziekenhuizen in Nederland en België die wekedelensarcomen behandelen staan hier: 

http://www.sarcoma.nl/behandelcentra-wekedelentumoren/

Adressen van ziekenhuizen in Nederland en België die botsarcomen behandelen staan hier: 

http://www.sarcoma.nl/behandelcentra-bottumoren/


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

CIRT - carbon ion radiotherapie >> Sarcomen - weke delen kanker: >> Chemo blijkt onnodig bij weke >> Chemo bij Ewingsarcoma. >> Hyperthermie blijkt uitstekende >> Immuuntherapie: Ewingsarcoma >> Stamceltransplantatie: Hoge >>