Alvleesklierkanker - Pancreaskanker informatie

Artikelen met informatie gerelateerd aan alvleesklierkanker. Onderverdeeld alfabetisch in aanvullend - complementair - niet toxisch, patientenervaringen, preventie en regulier.

Ervaringen van kankerpatienten, met ook andere vormen van kanker dan alvleesklierkanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten.

We hebben ook een rapport alvleesklierkanker - actueel. Wie dit rapport dat steeds geactualiseerd  wordt als daar aanleiding toe is, wilt hebben kan dit digitaal opvragen bij ons: redactie@kanker-actueel.nl  Deze extra informatie is alleen bestemd voor onze donateurs  of voor mensen die een coachingsgesprek nemen en is zoals voor alles op onze site, onze disclaimer van toepassing.

Rapport alvleesklierkanker - actueel:

19 november 2019: ik heb dit rapport al lang niet meer geactualiseerd. Er zijn zoveel ontwikkelingen de laatste jaren dat het mij beter lijkt dat als u mij in wilt schakelen we via een telefonisch consult uw persoonlijke situatie kunnen bespreken.

Afgelopen maand kwam er een interessant studierapport uit over actuele stand van zaken bij alvleesklierkanker in Europa. Klik op de volgende link om dit studierapport te lezen. Het rapport heet pancretic cancer across Europe en is in PDF in te zien of te downloaden: Pancreatic Cancer across Europe


Met dit rapport alvleesklier - actueel hebben we samengevat wat de actuele situatie is in binnen- en buitenland zowel binnen de regulier oncologie (klinische trials bv.) als alternatief - aanvullend rondom het behandelen van en omgaan met alvleesklierkanker in alle stadia voor zover bij ons bekend. In een coachingsgesprek geven we graag nog een mondelinge toelichting op dit rapport.

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Rapport alvleesklierkanker >> Complementair - niet-toxisch >> Patientenervaringen: mevrouw >> Preventie - alvleesklierkanker >> Regulier - alvleesklierkanker >>