Mond - en Keelkanker, of ook wel hoofd - halstumoren genoemd. Artikelen zijn min of meer alfabetisch gerangschikt onder de overzichtpagina's zoals u die onder deze introductie of in gerelateerde artikelen kunt vinden.

Ervaringen van kankerpatienten, met ook andere vormen van kanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster

Hier vindt u informatie over mond- en keelkanker, ook wel hoofd- en halstumoren  genoemd. Ook over neuskanker staat een en ander aan informatie.

Als u naar de website gaat van het Erasmus Medisch Centrum afd. oncologie - mond- en keelkanker  gaat, dan kunt u hier o.a. een video bekijken van behandelingen in het hoofd- en halsgebied.

Een andere uitstekend gedocumenteerde website over kanker in het hoofd-halsgebied is de site van  het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis: www.hoofdhals.nki.nl

Vooral ook voor artsen lijkt deze site erg interessant omdat er ook besloten discussieforums op staan voor artsen en verpleegkundigen. Maar een leek kan ook hier uitstekende informatie vinden en vragen stellen over behandelingen. We vinden het prettig dat de webmaster van de site van het Antoni van Leeuwenhoek nu ook op zijn site een link naar onze site heeft gemaakt, omdat met name voeding en suppletie bij mond- en keelkanker toch effect lijkt te hebben.

Als u hier klikt kunt u het ervaringsverhaal plus een video bekijken - Zo Nodig Dwars -  van hoe Kees, webmaster van kanker-actueel is omgegaan met zijn vorm van kanker in zijn tong en keel.  


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Aanvullende - complementaire >> Regulier - Mond- en keelkanker: >> Ervaringsverhalen van kankerpatiënten >> Preventie bij mond- en keelkanker, >>