BORSTKANKER.

Informatie over actuele ontwikkelingen in zowel reguliere als alternatieve en/of aanvullende behandelingen en middelen bij borstkanker in alle stadia.

Onder borstkanker vermelden we resultaten van onderzoeken en studies over actuele ontwikkelingen van chemo's, radiotherapie, chirurgie, aromataseremmers, monoklonale middelen, angiogeneseremmers, vaccins, voeding- en voedingstoffen en andere behandelingen en middelen in relatie tot borstkanker. Sommige met aanvullend commentaar, andere zoals we die op internet vonden.

Artikelen en publicaties die allemaal met het behandelen en omgaan met borstkanker hebben te maken binnen de reguliere oncologie vindt u onder: reguliere behandelingen, medicijnen en middelen voor borstkanker.

Artikelen en publicaties die specifiek met hormoongevoelige borstkanker hebben te maken binnen de reguliere oncologie vindt u onder: borstkanker en hormonen, een overzicht. Maar sommige artikelen gelden uiteraard voor borstkanker in het algemeen.

En lees ook dit artikel: 

https://kanker-actueel.nl/NL/richtlijnen-in-amerika-hoe-borstkanker-te-behandelen-met-her2-positieve-receptoren-op-basis-van-recente-wetenschappelijke-studies.html

Artikelen en publicaties die allemaal met aanvullende, complementaire, niet toxische behandelingen, middelen en voedingstoffen bij borstkanker hebben te maken vindt u onder: aanvullende, complementaire bewezen effectieve niet toxische middelen, behandelingen en voedingstoffen bij borstkanker.

Artikelen en publicaties die allemaal met preventie, het voorkomen van borstkanker hebben te maken vindt u onder: preventie van borstkanker.

Ervaringen van kankerpatienten, met ook andere vormen van kanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten. Of ga naar de website van het SNFK waar voorlichtingsfilmpjes zijn te zien over complementaire aanpak bij kanker.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Borstkanker: hier vindt u >> Richtlijnen voor aanvullende >> Borstkanker en hormonen: een >> Preventie: overzicht van informatie >>