De informatie onder complementair hebben we ingedeeld in enkele subgroepen:

Wanneer een studie is uitgevoerd bij specifiek een bepaalde vorm van kanker heb ik die opgenomen in een aparte lijst voor die specifieke vorm van kanker. Maar die is nog niet helemaal volledig, maar het einde komt in zicht. Ik hoop eind januari 2016 klaar te zijn met de lijsten.

Hier de lijsten die inmiddels klaar zijn en online gezet.

 

Voor artsen en wetenschappers en voedingsdeskundigen is dit studierapport: Epigenetics: A New Link Between Nutrition and Cancer dat volledig gratis is in te zien zeer zeker interessant. Het analyseert de relatie tussen effecten van bepaalde voedingstoffen op de mRNA's, dus het effect van voedingstoffen op het ontstaan of juist repareren van DNA fouten - genmutaties. Er worden een aantal specifieke voedingstoffen genoemd zoals, selenium, foliumzuur, curcuma - curcumine, genisteine, resveratrol, egcg - groene thee extract.

Voedingseffecten op mRNA

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster

Als u op het overzicht van complementaire behandelingen en klinieken  klikt vindt u informatie over bepaalde behandelingen als acupunctuur of bepaalde diëten, maar ook over artsen die een prive kliniek hebben en wereldwijd bekend staan alsdat zij bij de behandeling van kanker uitgaan van een geintegreerde aanpak van reguliere behandelingen en middelen en aanvullende complementaire, niet-toxische middelen en behandelingen.

Als u op bewezen middelen en middelen en niet toxische stoffen klikt  dan vindt u daar min of meer alfabetisch gerubriceerd informatie over individuele niet toxische voedingstoffen en nieuwere behandelingen die al of niet mono of als aanvulling worden gegeven naast de standaard reguliere medicijnen en behandelingen binnen de oncologie. Bv. TCM - Chinese kruiden of groene thee, enz.

Overigens onder de verschillende vormen van kanker staat ook meestal een blok met aanvullend - complementaire informatie voor die betreffende vorm van kanker. De andere hoofdonderwerpen spreken voor zich lijkt ons.

Ook hebben we bij de twee eerste hoofdonderwerpen nog een aanvullende verdere onderverdeling gemaakt. Hier de belangrijkste waaronder ook enkele reguliere behandelingen als RFA en PDT die meestal betere kwaliteit van leven garanderen:

 

Ervaringen van kankerpatienten  zijn te vinden onder ervaringsverhalen waaronder een aantal video's zijn te bekijken. 


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Archief van artikelen uit >>