De informatie onder complementair hebben we ingedeeld in enkele subgroepen:

Als u op het overzicht van complementaire behandelingen en klinieken  klikt vindt u informatie over bepaalde behandelingen als acupunctuur of bepaalde diëten, maar ook over artsen die een prive kliniek hebben en wereldwijd bekend staan alsdat zij bij de behandeling van kanker uitgaan van een geintegreerde aanpak van reguliere behandelingen en middelen en aanvullende complementaire, niet-toxische middelen en behandelingen.

Als u op bewezen middelen en middelen en niet toxische stoffen klikt  dan vindt u daar min of meer alfabetisch gerubriceerd informatie over individuele niet toxische voedingstoffen en nieuwere behandelingen die al of niet mono of als aanvulling worden gegeven naast de standaard reguliere medicijnen en behandelingen binnen de oncologie. Bv. TCM - Chinese kruiden of groene thee, enz.

Overigens onder de verschillende vormen van kanker staat ook meestal een blok met aanvullend - complementaire informatie voor die betreffende vorm van kanker. De andere hoofdonderwerpen spreken voor zich lijkt ons.

Ook hebben we bij de twee eerste hoofdonderwerpen nog een aanvullende verdere onderverdeling gemaakt. 

Hier de belangrijkste waaronder ook enkele reguliere behandelingen als RFA en PDT die meestal betere kwaliteit van leven garanderen:

Wanneer een studie is uitgevoerd bij specifiek een bepaalde vorm van kanker heb ik die opgenomen in een aparte lijst voor die specifieke vorm van kanker. Klik hier de lijsten die inmiddels klaar zijn en online gezet. 

Ervaringen van kankerpatienten  zijn te vinden onder ervaringsverhalen waaronder een aantal video's zijn te bekijken. 


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Archief van artikelen uit >>