Wetenschappelijk onderzoek naar voedingstoffen en natuurlijke aanpak en middelen bij kanker. Studieabstracten en studieanalyses.

Onderaan introductie staat indeling van bewezen middelen en niet toxische stoffen in alfabetische volgorde op basis van beginletter.
Verder zie gerelateerde artikelen.

De informatie onder complementair hebben we ingedeeld in enkele subgroepen:

Wanneer een studie is uitgevoerd bij specifiek een bepaalde vorm van kanker heb ik die opgenomen in een aparte lijst voor die specifieke vorm van kanker. Hier de lijsten die inmiddels klaar zijn en online gezet.

Overigens onder de verschillende vormen van kanker staat ook meestal een blok met aanvullend - complementaire informatie voor die betreffende vorm van kanker. De andere hoofdonderwerpen spreken voor zich lijkt ons.

Ook hebben we bij de twee eerste hoofdonderwerpen nog een aanvullende verdere onderverdeling gemaakt. Hier de belangrijkste waaronder ook enkele reguliere behandelingen als RFA - Radio Frequency Ablation en PDT - Photo Dynamic Therapy die meestal betere kwaliteit van leven garanderen:

Wetenschappelijk onderzoek naar voedingstoffen en natuurlijke aanpak en middelen bij kanker. Studieabstracten en studieanalyses.

Hier vermelden we artikelen en studies c.q. onderzoeken over kanker in relatie tot voeding. Sommige met aanvullend commentaar andere zoals we die op internet vonden. We hebben de onderzoeken en artikelen geprobeerd in logische en min of meer alfabetische volgorde te plaatsen. Veelal staat een artikel op naam van voedingstof - vitamine enz. Dus zoek op naam van bepaalde voedingsstof of gebruik zoekfunctie, want bij verschillende kankersoorten staan ook vaak belangrijke studies en artikelen vermeld die niet allemaal in deze lijst voorkomen.

Als er mensen zijn die ons tips kunnen geven graag a.u.b. Stuur ons opvallende onderzoeken en we plaatsen die op de site. (zie ook literatuurlijst (Deze lijst samengesteld door arts-bioloog drs. E. Valstar heeft meer dan 4000 studies en zijn allemaal gerandomiseerde onderzoeken) of bv. onder kanker en boeken).

Zoek via zoekmachine rechtsboven met zoekwoorden of lees eerst sitehulp hoe u snel bij de door u gewenste informatie kunt komen.

Ervaringen van kankerpatienten, met ook andere vormen van kanker dan alvleesklierkanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten

Als u ons wilt ondersteunen dan kan dat via een al of niet anonieme donatie. Elk bedrag is welkom hoe klein ook. Klik hier als u ons wilt helpen kanker-actueel online te houden. Wij zijn een ANBI organisatie dus uw donatie is in principe aftrekbaar voor de belasting.Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Alternatieve therapieën bij >> Algemene artikelen over complementaire >> Ayurvedische kruiden en middelen >> Voorlichtingsfilmpjes over >> Agaricus Blazei Murill een >> Aids - HIV en effect van voeding >> Aldara zalf - Imiquimod, een >> Aloe Vera naast chemo bij >> AMAS test - Anti Maligne Antibody >> Antioxidanten, voeding en >>