1 december 2016: Ik kreeg via een patiënt die ik probeer te helpen met zijn vorm van kanker een video toegestuurd dat Wim en zijn partner in zijn nieuwe bedrijf op You Tube hebben geplaatst over de nieuwe experimentele behandeling die Wim Huppes nu weer zou hebben uitgevonden.

In de video: https://www.youtube.com/embed/wP2GXxPe17U is ook te zien dat de inspectie zijn BIG registratie als arts weer heeft ingetrokken. Keer op keer komt Wim Huppes met nieuwe therapiën en steeds zou hij die hebben uitgeprobeerd bij zichzelf en elke nieuwe therapie zou hem weer hebben genezen van zijn prostaatkanker. Nu weer zou hij zichzelf genezen hebben van een recidief met PDT - Photo Dynamische Therapie in een nanodeeltje.

Ik kan gewoon niet geloven dat nog steeds zoveel mensen in Wim zijn verhalen trappen. M.i. is die man echt een pathologische leugenaar, maar oordeelt u zelf maar.

Maar lees vooral ook de gerelateerde artikelen waarin u kunt lezen over wat Wim Huppes allemaal al heeft geprobeerd en uitgedragen de laatste 15 jaar.

16 maart 2014: Wim vroeg mij om alles wat hij zelf heeft geschreven over DCA enz. weg te halen van onze website. Volgens Wim heeft de inspectie door mijn toedoen, klik hier voor mijn mening over De Ruige Rus,  zijn privè kliniek De Ruige Rus gesloten.

Het meeste over DCA hebben we sowieso in archief geplaatst maar sommige informatie is nog wel vrij te lezen.


DCA = dichloroacetate informatie bij elkaar gezet. Lees vooraf onze disclaimer en waarschuwingen bij alternatieve behandelingen en middelen.


Plaats een reactie ...

Reageer op "DCA - Dichloroacetate informatie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

DCA - Dichloroacetate zou >> DCA - Dichloroacetic informatie >> DCA - Dichloroacetic wordt >> Internist dr. Wim Huppes geeft >> Wim Huppes adviseert iedereen >>