Hoe werkt het?
 
Dit aanbod ziet er als volgt uit: u vraagt een consult aan bij de redactie van kanker-actueel. U krijgt via e-mail of post (geef dan wel uw adres) van de redactie de vraag of wij u mogen bellen of u belt ons en we maken een afspraak. We kunnen u ook een vragenlijst toesturen. Deze vult u dan geheel of gedeeltelijk in voordat het consult plaatsvindt. Maar in de praktijk blijkt telefonisch overleg of via mail sneller en duidelijker te werken.  Geeft u wel aan met welke coach u een gesprek wilt. De redactie zal dan de betreffende coach inlichten en u in contact brengen met de coach.
 
Het consult kan in principe overal plaatsvinden. Of bij u thuis of bij de coach aan huis. Kees wil ook wel mee gaan met een bezoek aan uw arts - oncoloog of bij een second opinion. Indien u niet kunt reizen kan het consult ook telefonisch plaatsvinden. Al of niet via een webcam bv. waardoor het gesprek toch nog een min of meer persoonlijk contact kan hebben. Op een gezamenlijk af te spreken tijdstip al heeft een persoonlijk gesprek onze voorkeur maar we realiseren ons ook dat niet iedereen in de buurt van de coaches woont. Overleg eventueel vantevoren met Kees. 
 
Tijdens het consult neemt de coach aan de hand van door u gegeven informatie met u door op welk vlak er bij u vragen zijn, waardoor deze een helder beeld krijgt van uw situatie met betrekking tot kanker.  Vervolgens begeleidt de coach u bij het maken van uw keuzes, het verstrekken van informatie etc. het consult kan een uur tot anderhalf uur duren. Indien gewenst kan er nog een vervolgconsult afgesproken worden. Er mogen altijd anderen bij het gesprek aanwezig zijn uiteraard
 
De coach helpt u helder te krijgen welke keus u wilt maken. De coach geeft geen adviezen noch neemt beslissingen voor u. De coach biedt een luisterend oor, stelt vragen, en geeft informatie vanuit de eigen ervaring en deskundigheid, en door de redactie van kanker-actueel te raadplegen. Indien voorhanden en relevant zal de redactie van kanker-actueel ook wetenschappelijke informatie (bv. studieabstracten, lopende studie informatie enz.)  geven voor uw vorm van kanker. Ook zijn er adressen beschikbaar en soms kan bemiddeld worden naar een arts of ziekenhuis toe voor het maken van een versnelde afspraak.
 
Het doel is dat u duidelijkheid voor uzelf krijgt over de te nemen vervolgstappen.
 
U bent van harte welkom met uw vragen!
Lees u de profielen van de coaches eerst goed door. Aan de hand van de achtergrondinformatie kunt u besluiten welke coach het best past bij de vragen die u hebt.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster

 
Mocht u nog vragen hebben stuur een e-mail naar de redactie t.a.v Kees

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt onze coachingshulp? >> Stichting Kanker-Actueel biedt >> Waarom wij onze hulp aanbieden >> Wat kost een gesprek met een >> Coach Kees Braam, lees hier >> Coach Diana Grose, lees hier >>