Uw verhaal - Ervaringsverhalen van kankerpatiënten hoe met kanker te leven en/of te overleven.

Deze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (Zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (Zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. Op deze pagina willen we verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met de redactie.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster

Ervaringsverhalen van kankerpatiënten zijn per kankersoort op alfabetische volgorde geplaatst.   

Lees aub de waarschuwing voor dr. Robert Gorter en het Medisch Centrum Keulen. een aantal video's en verhalen zijn van patiënten die zijn behandeld in het Medisch Centrum Keulen van Dr. Robert Gorter. Maar dr. Robert Gorter is voorjaar 2011 in opspraak geraakt in Duitsland en Egypte en ook wij distantiëren ons van dr. Robert Gorter vanwege een aantal negatieve ervaringen. Zo staan op zijn website van het MCC nog steeds verhalen van mensen die door de behandelingen  in het MCC genezen zouden zijn, terwijl een aantal mensen toch zijn overleden afgelopen jaren. Ondanks herhaald verzoek van onze webmaster Kees Braam weigert dr. Gorter deze verhalen van zijn website af te halen.  Klik hier of onder vragen voor uitvoerige uitleg waarom wij dr. Robert Gorter nog om meer redenen geen betrouwbare arts meer vinden en wij mensen willen waarschuwewn voor deze arts.

Als u ons wilt ondersteunen dan kan dat via een al of niet anonieme donatie, we zijn een ANBI organsiatie dus uw donatie is in principe aftrekbaar voor de belasting. : zie inschrijving OPS 

Lees ook onze onze disclaimer en opmerkingen en waarschuwing van onze kant bij keuze voor alternatieve en complementaire behandelingen en middelen.  

Ervaringsverhalen van kankerpatiënten zijn als volgt ingedeeld. 

klik hier voor geschreven ervaringsverhalen van kankerpatiënten op alfabetische volgorde per vorm van kanker gerangschikt.

Daarnaast zijn er ook een aantal patiëntenverhalen op video en sommige zelfs in andere talen, zie gerelateeerde artikelen of klik op de volgende deeplinks:

Klik hier voor video's oorspronkelijk in het Engels of Engels ondertiteld

Klik hier voor video's Spaans ondertiteld

Klik hier voor video's Duits ondertiteld


Gerelateerde artikelen