U hoeft niet meer naar dr. Robert Gorter voor een immuuntherapeutische aanpak, want ook bij vele andere vormen kanker lopen studies met immuuntherapie in academische ziekenhuizen, lees ook verder waarschuwing over dr. Robert Gorter 
 
6 mei 2010: Dirk is vannacht in alle rust ingeslapen.
update 3 maart 2010: de volledig uitgeschreven teksten en update van Dirk zijn situatie kunt u lezen onder ervaringsverhalen hersentumoren - Dirk van den Boogaard.
Dirk van den Boogaard werd in oktober 2007 verteld dat hij een inoperabele hersentumor had, een glioblastoma multiforme graad IV. Dirk kon nog palliatieve chemo (Temodal) en bestraling (Gamma Knife) krijgen, maar dat was het dan wel. Net zoals Teun van Vliet, een dorpsgenoot kozen Dirk en Mildred voor een behandeling met hyperthermie en dendritische celtherapie in het Medisch Centrum Keulen In de zomer van 2009 lijkt alles perfect te verlopen. Scans wijzen uit dat bij Dirk de tumoren zijn verdwenen. Echter november 2009 wordt toch weer een recidief of groei van een minieme resttumor die niet op de scans was te zien geconstateerd. Dirk pakt in december 2009 de behandelingen in Keulen weer op. Dirk is helaas 6 mei 2010 overleden.

Het overlijden van Dirk is nog niet verwerkt in de video maar bekijk toch hier hun bijzondere verhaal. Dirk heeft 2 jaar langer geleefd dan voorspeld met uitstekende kwaliteit van leven.

Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es pt sa 

klik met de rechtermuisknop op tweede knop rechtsonderaan voor full screen video:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com

 

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Video-film (Nederlands): Dirk van den Boogaard leek een inoperabele hersentumor Glioblastoom Multiform graad IV te overwinnen met dendritische celtherapie en hyperthermie. Maar kreeg weer een recidief nov. 2009. Dirk is 6 mei 2010 ingeslapen."


Gerelateerde artikelen