2 maart 2014: ik durf niet te zeggen hoe het nu met meneer H. gaat want ik heb al enkele jaren niets meer van hem gehoord. Lees a.u.b wel onze waarschuwing voor dr. Gorter: https://kanker-actueel.nl/NL/mijn-ervaringen-met-drrobert-gorter-en-het-medisch-centrum-keulen-een-waarschuwing.html

16 april 2012: Actuele situatie van meneer H. kunt u lezen onder ervaringverhaal meneer Hagemeyer.

De heer H. is nu, in januari 2009, voor meer dan een jaar van klinische kanker mei 2004 geregistreerd uitgezaaider niet volledig bedienbaar prostaatkanker behandeling van dendritische celtherapie in combinatie met lokale en totale hyperthermie lichaamshyperthermie door prof. Robert Gorter in het Medisch Keulen Center en verandering van levensstijl. H. vertelt zijn verhaal in videofilm van ongeveer 15 minuten.

Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es sa pt 

Zie de video hier. Klik op de tweede knop aan de onderkant recht voor volledige beeld:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com


Plaats een reactie ...

2 Reacties op "Video-film (Nederlands): De heer H. werd klinisch kankervrij van een in 2004 uitgezaaide prostaatkanker door behandelingen met dendritische celtherapie en hyperthermie plus verandering van levensstijl."

 • Wim Jonker :
  Video werkt helaas niet
  • Kees :
   Op een desktop wel. Op een smartphone helaas niet.
   Technisch beheer zegt dat zij dat niet kunnen weergeven. Ik heb daar al verschillende keren om gevraagd, maar blijkbaar is dat lastig.

   Excuses Kees Braam, webmaster

Gerelateerde artikelen