2 januari 2019: afgelopen weekend vertelde Wim mij dat Harmen 24 december 2018 overleden is. Ik wist dat niet maar staat ook op een van zijn websites: 

https://www.stichtingdeheraut.nl/index.php/de-heraut/43-harm-wagenmakers

Waaraan Harmen is overleden weet ik niet. Dus of hij recidief kreeg van zijn kanker of aan een andere oorzaak is overleden durf ik niet te zeggen. In ieder geval een verdrietig bericht. Maar Harmen heeft lang geprofiteerd van de behandelingen met dendritisch celtherapie enz. Zie zijn video in gerelateerde artikelen. 

27 februari 2014: ik durf niet te zeggen hoe het nu met Harmen gaat want ik heb al enkele jaren niets meer van hem gehoord. Lees wel onze waarschuwing voor dr. Gorter: https://kanker-actueel.nl/NL/mijn-ervaringen-met-drrobert-gorter-en-het-medisch-centrum-keulen-een-waarschuwing.html

16 april 2012: Het gaat zover wij weten nog steeds goed met Harmen. Hij leeft een prima leven vertelde hij me in ons laatste contact vorig jaar.. Zie verder Harmen zijn ervaringsverhaal

Harmen Wagenmakers is al 3,5  jaar klinisch kankervrij van galwegkanker met uitzaaiingen in de lever en rond de  alvleesklierkop door de behandelingen met dendritische celtherapie in combinatie met lokale hyperthermie en totale lichaamshyperthermie door prof. Robert Gorter in het Medisch Centrum Keulen en verandering van levensstijl en gebruik van Houtsmullerdieet. Harmen vertelt zijn wonderbaarlijke verhaal in videofilm van ongeveer 20 minuten.

Voor andere talen van de video klik op vlaggetjes: en nl de es sa pt 

Hier is de update van de video waarin Harmen vertelt over zijn ervaringen in de afgelopen drie jaar. Klik op de tweede knop rechtsonderaan voor volledig beeld:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com


Plaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm (Nederlands): Harmen is met dendritische celtherapie en hyperthermie plus verandering van leefstijl al vijf jaar volledig kankervrij van inoperabele, onbehandelbare galwegkanker met uitzaaiingen in de lever en alvleesklier."


Gerelateerde artikelen