10 december 2014: in archief geplaatst.

U hoeft niet meer naar dr. Robert Gorter voor een immuuntherapeutische aanpak, want ook bij vele andere vormen kanker lopen studies met immuuntherapie in academische ziekenhuizen, lees ook verder waarschuwing over dr. Robert Gorter 

16 april 2012: ik heb het contact met generaal Gharabawy verloren. Ik weet dus ook niet hoe het met hem gaat. Mijn laatste contact met hem is al weer van de zomer 2010. Toen ging het goed met hem. Ik hoop nog steeds.

Generaal Abdel-Rasoul Gharabawy overleeft al jarenlang een inoperabel stadium van levercirrose veroorzaakt door hepatitus C met hulp van dendritische celtherapie , stamcellen en hyperthermie. Vier jaar geleden kwam generaal Gharabawy naar het Medeisch Centrum Keulen nadat in zijn eigen land Egypte en in China geen behandeling meer mogelijk was. Ook een transplantatie was niet meer mogelijk. Op het moment dat hij naar Keulen ging (2007) was zijn lichamelijke situatie bijzonder slecht. Nu vier jaar later gaat het uitstekend met generaal Gharabawy en leeft hij een kwalitatief uitstekend leven. Bekijk hier een video reportage waarin generaal Gharabaqy openhartig vertelt over hoe het hem is vergaan de afgelopen jaren.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Video: Generaal Abdel-Rasoul Gharabawy overleeft al jarenlang inoperabel stadium van levercirrose veroorzaakt door hepatitus C met hulp van dendritische celtherapie en hyperthermie en krijgt goede kwaliteit van leven terug."


Gerelateerde artikelen