1 december 2019: regelmatig houdt Gert mij via Whatsapp op de hoogte van hoe het met hem gaat. Afgelopen jaar is hij al twee keer weer geopereerd door dr. Beets in het AvL Amsterdam (een uitstekend oncologisch chirurg en bijzonder patientvriendelijk). Afgelopen week is Gert opnieuw geopereerd omdat er een abces was ontstaan in zijn bekken. Maar als het goed is is Gert nu helemaal kankervrij. Hij heeft het best zwaar gehad maar blijft met aanvullende middelen en een enorm doorzettingsvermogen knokken om te overleven met zo goed mogelijke kwaliteit van leven.   

Op Gert zijn facebook pagina kunt u nog veel meer terug vinden hoe het afgelopen jaar en nu met Gert gaat. 

Update 29 september 2018: Bron: Stichting Overleven

De Stichting Overleven  (zij zijn een van onze trouwste sponsoren) heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan videoportretten van kankerpatiënten die naast de reguliere behandelingen ook op zoek gingen naar aanvullende ondersteuning. De eerste video van Gert Bosch, al jaren geleden gediagnosteerd met darmkanker is inmiddels geplaatst. Gert gaat vanaf de diagnose zijn eigen weg waarbij hij probeert steeds bij de beste opties uit te komen. Zowel in de reguliere oncologie als in de ondersteuning met niet-toxische middelen en behandelingen. Teveel om op te noemen. Op Gert zijn facebook pagina kunt u nog veel meer terug vinden hoe het nu met Gert gaat. 

Gert Bosch

Er is altijd hoop. Bij de diagnose kanker denk je al gauw aan het slechtste scenario, terwijl dat vaak niet nodig is. In deze korte filmportretten zie je mensen waarmee het, ondanks slechte prognoses, toch heel goed gaat. Stichting Over@Leven helpt graag met steun, adviezen en concrete tips.

De video van Gert Bosch is te zien op You Tube. Klik hier voor Gert zijn video

Andere video's van Stichting Overleven zijn: 

Jeannette Ter Stege overleeft al jarenlang een hersentumor. Zie hier Jeanette haar video.

De video van Fons de Visser (hersentumor glioblastoma graad 4) is te zien op dit You Tube kanaal.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Gert Bosch vertelt openhartig in een video over hoe hij omgaat met zijn darmkanker door combinatie van reguliere aanpak en aanvullende niet-toxische middelen en behandelingen"


Gerelateerde artikelen