5 september 2017: afgelopen weken enkele malen met Charlotte contact gehad via Whatsapp. En heel mooi te horen dat het heel goed gaat met haar. Ze is verhuisd, ze wonen nu ergens buiten en voelt zich prima. Geen enkel teken van recidieven ofzo. Doet me echt goed om te horen dat het toch mensen lukt om te genezen van kanker. Charlotte dus twee keer.

28 februari 2016: Charlotte is nog steeds kankervrij en het gaat uitstekend met haar liet ze me afgelopen maand weten. Doet me goed dat te horen. Dat er ook mensen zijn die ernstige vormen van kanker overleven. Ook Charlottte leeft gezond en krijgt bij een reguliere aanpak ook steun van een orthomoleculaire arts. Echt een combinatie vanuit de reguliere en complementaire aanpak. Volgens mij echt de sleutel tot succes. Waarbij Charlotte natuurlijk al heel vroeg in haar kanker voor immuuntherapie met herceptin heeft gekozen. En dus met succes. Zie haar video van toen ze zich liet behandelen voor haar borstkanker onderaan dit artikel

U hoeft niet meer naar dr. Robert Gorter voor een immuuntherapeutische aanpak, want ook bij vele andere vormen kanker lopen studies met immuuntherapie in academische ziekenhuizen, lees ook verder waarschuwing over dr. Robert Gorter 

16 april 2012: Volledig uitgeschreven teksten uit de video en update van Charlotte haar situatie kunt u lezen onder ervaringsverhaal borstkanker - Charlotte.
Charlotte overleeft nu al ruim 7 jaar borstkanker fase IIIB  met naast chemo behandelingen met  hyperthermie en acupunctuur en postoperatieve dendritische celtherapie  en Herceptin.
Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es sa pt 
Hier is de video met haar ervaringsverhaal van ongeveer 15 minuten. Klik op tweede knop rechtsonderaan voor volledig beeld:


you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com
 

Plaats een reactie ...

Reageer op "Video-film (Nederlands): Charlotte overleeft al ruim 7 jaar niet hormoongevoelige borstkanker stadium IIIB met naast chemo aanvullend acupunctuur en postoperatieve hyperthermie en dendritische celtherapie en Herceptin."


Gerelateerde artikelen