Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster

Lees aub de waarschuwing voor dr. Robert Gorter en het Medisch Centrum Keulen: 

Een aantal video's en verhalen zijn van patiënten die zijn behandeld in het Medisch Centrum Keulen van Dr. Robert Gorter. Maar dr. Robert Gorter is voorjaar 2011 in opspraak geraakt in Duitsland en Egypte en ook wij distantiëren ons van dr. Robert Gorter vanwege een aantal negatieve ervaringen. Zo staan op zijn website van het MCC nog steeds verhalen van mensen die door de behandelingen  in het MCC genezen zouden zijn, terwijl een aantal mensen toch zijn overleden afgelopen jaren. Ondanks herhaald verzoek van onze webmaster Kees Braam weigert dr. Gorter deze verhalen van zijn website af te halen.  Klik hier of onder vragen voor uitvoerige uitleg waarom wij dr. Robert Gorter nog om meer redenen geen betrouwbare arts meer vinden en wij mensen willen waarschuwewn voor deze arts.

Lees vooraf onze disclaimer en opmerkingen en waarschuwing van onze kant bij keuze voor alternatieve en complementaire behandelingen en middelen.

Klik op ervaringsverhalen van kankerpatiënten. Daar hebben we ervaringsverhalen op kankersoort alfebetisch gerangschikt. 

Klik hier voor patientenverhalen en enkele voorlichtingsfilms op video in het Nederlands.

Klik hier voor video's oorspronkelijk in het Engels of Engels ondertiteld

Klik hier voor video's Spaans ondertiteld

Klik hier voor video's Duits ondertiteld

Als u ons wilt ondersteunen dan kan dat via een al of niet anonieme donatie, we zijn een ANBI organsiatie dus uw donatie is in principe aftrekbaar voor de belasting. : zie inschrijving OPS 


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Corona virus: Artikelen over >>