Omdat met name ook kankerpatiénten een lagere afweer hebben en slechter functionerend immuunsysteem en daardoor kwetsbaarder zijn voor het corona virus (COVID-19) zal ik komende tijd wat artikelen die direct met dit virus te maken hebben proberen te selecteren en hier publiceren. 

De website RIVM.nl geeft elke dag gedetailleerde en actuele informatie over het verloop.

Zelf vind ik de Volkskrant een uitstekend liveblog hebben. Zie op hun voorpagina de verschillende artikelen daarin.

Op de website van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis staat hoe zij omgaan met kankerpatiënten die al in behandeling zijn en patienten die nog op een behandeling wachten. Met veel vragen en antwoorden.

Zie verder in gerelateerde artikelen voor meer artikelen over het corona virus (COVID-19) gerelateerd aan kanker en kankerpatiënten.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Corona virus: Artikelen over het corona virus - COVID-19 meer of minder gerelateerd aan kankerpatienten, een overzicht"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Bloedplasma injecties met >> Vitamine-C infusen met hoge >> Minder kankerdiagnoses door >> Diabetespatienten lopen veel >> Patiënten met het corona >> Groene groentes, volle zuivel >> Infusen met (hoge dosis) vitamine >> Afgezegde zorg dreigt meer >> Patiënten met kanker zijn >> Coronavirus - COVID-19 gaf >>