Update 19 januari 2021: 

Hoogbejaarde en erg zieke Noren die zijn overleden na een prik met het coronavaccin van Pfizer/BioNTech stierven waarschijnlijk niet als gevolg van de inenting. De gezondheidsautoriteiten in Noorwegen hebben althans geen verband gevonden, zo wordt maandag gemeld. Wel blijven ze waarschuwen voor de risico's van het inenten van deze groepen.
>>>>>>>lees verder


15 januari 2021: Bron: De volkskrant

EU onderzoekt dood 13 Noorse ouderen na bijwerkingen vaccin

Het Europese geneesmiddelenbewakingscomité PRAC onderzoekt of zeer kwetsbare ouderen beter kunnen afzien van vaccinatie met een van de nieuwe coronavaccins van Pfizer en Moderna. Aanleiding is de dood van dertien zeer broze 80-plussers in Noorwegen, die net een vaccin hadden gekregen.


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "13 doden bij kwetsbare ouderen (80 plussers) in Noorwegen na het krijgen van het vaccin van Pfizer of Moderna."

  • e.valstar :
    Dit komt uit de antivaxhoek. Van milde bijwerkingen ga je niet dood, het oorzakelijke verband is niet aangetoond maar de Volkskrant bericht reeds. Het kan al niet omdat met het vergelijkbare vaccin van Pfizer er op 2 miljoen personen (vooral oude mensen)er 1100 milde bijwerkingen had en 47 een zeer duidelijke allergie. Niemand overleed. wel waren er mensen die Corona kregen omdat ze voor de prilk al besmet waren. In Israel beginnen ook de gunstige effecten van de vaccinatie merkbaar te worden. Waarom wel dit onzinbericht en niet de resultaten in Israel melden?

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Er stierven in Japan beduidend >> Dr. Sabine Hazan mocht eindelijk >> Booster vaccinaties lijken >> Maurice de Hond geeft commentaar >> Opsluiting van kwetsbare mensen >> mRNA vaccinatie tegen coronavirus >> Vitamine-C infusen met hoge >> Hydroxychloroquine plus azithromycine >> Oversterfte in Nederland en >> Oversterfte in Duitsland is >>