21 december 2022: Bron Maurice.nl

Zonder verder commentaar want ik vind Maurice de Hond hierin veel beter, een artikel over rekenmodellen over de oversterfte in Nederland en in het buitenland. 

In De Nieuwe Wereld heeft Maurice onze bevindingen uit het oversterfte rekenmodel afgelopen weekend besproken. Dit is de YouTube video ervan. 

Het model

Ons rekenmodel heeft als basis voor de prognose van de “onverklaarde oversterfte” het aantal vaccinaties dat gezet is. In het blog Vaccinatiesterfte gemodelleerd beschreven we deze procedure. Als vuistregel kwam daaruit dat de modellering uit komt op een risico van rond de 0,08% per vaccinatie om daaraan te overlijden. Dit is de belangrijkste grafiek uit dit artikel:

Oversterfte over de grens - modelWe zien hier de prognose (de paarse streeplijn) afgezet tegen de overlijdenscijfers van corona (rode vlak) en de “overige oorzaken” (blauw plus roze voor “met corona”). De prognose loopt over verreweg het grootste deel van de grafiek tamelijk gelijk met deze overlijdenscijfers “overige oorzaken en lijkt daarmee dus een zeer goede voorspeller voor deze oversterfte te zijn, maar is juridisch nog steeds geen houdbaar bewijs voor causaliteit.

Hoe presteert ons model over de grens?

Het zou mooi zijn als ons model ook de onverklaarde sterfte in andere landen zou kunnen voorspellen. Dat zou een nog sterkere aanwijzing zijn dat er wel degelijk causaliteit bestaat tussen onverklaarbare oversterfte en het aantal vaccinaties. Wat we dus nu gaan doen is hetzelfde rekenmodel toepassen op de cijfers van andere landen. Dit doen we met gebruikmaking van de cijfers van Our World In Data>>>>>>>>lees verder


Plaats een reactie ...

Reageer op "Oversterfte in Nederland en in het buitenland in cijfers"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Duitse gezondheidswerkers >> mRNA vaccinatie tegen coronavirus >> Vitamine D suppletie geeft >> Preview organisaties zoals >> Oversterfte in Duitsland is >> Rosanne Hertsberger is heel >> Patienten met Long Covid hebben >> Maurice de Hond analyseert >> Intraveneuze hoge dosis vitamine >> Ivermectine, een zogeheten >>