21 december 2022: lees ook dit artikel wat er niet om liegt. Conclusies tijdens deze conferentie waren niet mals: 

Covid-19-vaccins: een update uit de Verenigde Staten


21 december 2022: Bron: artsencollectief.nl

De patholoog professor Peter Schirrmacher had al in augustus 2021 aan de Universiteit van Heidelberg bij meer dan 40 mensen een obductie gedaan, die kort na een vaccinatie tegen het coronavirus waren overleden. Vaccinatie was bij ongeveer een derde van hen de doodsoorzaak. Hij waarschuwde voor een hoger aantal niet-gemelde gevallen en eiste systematische obducties van gevaccineerde mensen. Schirrmacher: “Het is onze plicht om deze zaken op te sporen en te registreren en daaruit de juiste conclusies trekken.” Zijn studie is onlangs verschenen (2).

Het artsencollectief heeft hierover een artikel geschreven met een link naar een video met Nederlandse vertaling van een TV uitzending daarin.

Duitse pathologen: “Systematische obducties nodig bij onverwacht overlijden na coronavaccinatie”

dec 15, 2022

In een tv-uitzending van de Duitse  Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) zegt professor Friedmann van de Federale Vereniging van Duitse Pathologen dat systematische obducties nodig zijn bij onverwacht overlijden na vaccinatie:

“We moeten de feiten boven tafel krijgen”

Prof. Friedman zegt dit naar aanleiding van de resultaten van obductie (1) door dr. Mötz, patholoog verbonden aan het pathologisch instituut ’Georg Schmorl’ in Dresden (D). Het Artsen Collectief besteedde al eerder aandacht aan de noodzaak van systematische obducties bij sterfte na coronavaccinatie.

Volgens het obductieverslag van een recent gevaccineerde, overleden man waren er ernstige ontstekingen van de hersenen (encephalitis), bloedvaten (vasculitis) en hart (myocarditis) te zien. Dit zou het gevolg zijn van de vaccinatie en hebben bijgedragen aan het overlijden van de 76-jarige man (1).

In de uitzending van MDR wordt het verhaal achter deze obductie verteld. De echtgenote en dochter van de man wilden een obductie, omdat zij verbaasd waren over het plotseling overlijden na de vaccinatie van hun man, respectievelijk vader. Maar dit werd tegengewerkt door het Charité ziekenhuis in Berlijn. Uiteindelijk regelden zij zelf een obductie bij patholoog dr. Mörz, verbonden aan het gemeentelijke ziekenhuis in Dresden-Friedriechstadt.

De bevindingen heeft dr. Mörz gepubliceerd als case report in het medisch tijdschrift Vaccines (1).

Hoewel zij hun man en vader hiermee niet terugkrijgen, geeft het obductieresultaat de nabestaanden toch rust. De echtgenote van de overleden man verklaart:

“Ik kan veel familieleden alleen maar aanmoedigen om dit te laten doen, zodat het benoemd wordt en dat het niet, om zo maar te zeggen, op een bepaalde manier blijft rondwaren.”

De patholoog professor Peter Schirrmacher had al in augustus 2021 aan de Universiteit van Heidelberg bij meer dan 40 mensen een obductie gedaan, die kort na vaccinatie waren overleden. Vaccinatie was bij ongeveer een derde van hen de doodsoorzaak. Hij waarschuwde voor een hoger aantal niet-gemelde gevallen en eiste systematische obducties van gevaccineerde mensen. Schirrmacher: “Het is onze plicht om deze zaken op te sporen en te registreren en daaruit de juiste conclusies trekken.” Zijn studie is onlangs verschenen (2).>>>>>>>>lees verder

Het Artsen Collectief pleit ook in Nederland voor systematische obducties van personen die zijn overleden kort na coronavaccinatie, of waar bekende ernstige bijwerkingen van de mRNA vaccins hebben bijgedragen aan de doodsoorzaak, omdat dit een deel van de tot nu toe onverklaarde oversterfte zou kunnen verklaren.

Referenties:

  1. Mörz M. A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19. Vaccines. 2022; 10(10):1651. https://doi.org/10.3390/vaccines10101651.
  2. Schwab C, Domke LM, Hartmann L, Stenzinger A, Longerich T, Schirmacher P. Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination. Clin Res Cardiol. 2022 Nov 27:1–10. doi: 10.1007/s00392-022-02129-5. Epub ahead of print. PMID: 36436002; PMCID: PMC9702955. https://link.springer.com/article/10.1007/s00392-022-02129-5

Plaats een reactie ...

2 Reacties op "Duits onderzoek vindt meer oorzaken aan sterfte door ernstige ontstekingen van de hersenen, bloedvaten en hart (myocarditis) bij pathologische obductie van mensen overleden net na vaccinatie tegen coronavirus."

  • e.valstar :
    Er is in dit onderzoek niet aangetoond dat de mensen door de vaccinatie zijn overleden. Ook is niet gecorrigeerd voor overlijden door Corona zelf dat deels al eerder aanwezig was. Dit is cherry-picking voor het eigen gemak. De metaanalyses van RCT's zijn heel duidelijk: duidelijk veel minder sterfte (aan Corona) na vaccinatie. Ook het CBS vindt dat, maar dat heeft Braam bewust niet gepost, waarom niet?
    • e.valstar :
      Recenter is er bewijs van het CBS na goed onderzoek dat de sterfte door andere oorzaken dan Corona vlak na een vaccinatie verlaagd is. Dat gegeven heb jij Kees bewust niet geplaatst, waarom niet? Nogmaals: het ACC etaleert grove onkunde, deze Duitser ook. Het is geen probleem 30 dode longkankerpatienten te vinden, die niet gerookt hebben en dan te zeggen dat ze hadden moeten roken.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Er stierven in Japan beduidend >> Dr. Sabine Hazan mocht eindelijk >> Booster vaccinaties lijken >> Maurice de Hond geeft commentaar >> Opsluiting van kwetsbare mensen >> mRNA vaccinatie tegen coronavirus >> Vitamine-C infusen met hoge >> Hydroxychloroquine plus azithromycine >> Oversterfte in Nederland en >> Oversterfte in Duitsland is >>