11 januari 2024: Bron: website Maurice de Hond

Vandaag plaatste Maurice de Hond een artikel waarin hij genadeloos afrekent met verschillende hoofdpersonen uit de coronajaren. Waaronder in willekeurige volgorde, Anthony Fauci, Ernst Kuipers, Maarten Keulemans, Jaap van Dissel, RIVM enz. In het artikel herhaalt Maurice zijn kritiek op de onderzoeken die door het RIVM zijn gebruikt als rechtvaardiging van de lockdowns en oversterfte en stelt daar andere studies of andere analyses tegenover. 

Een citaat uit een lang artikel:

Een zojuist uitgekomen groot (en peer-reviewed) onderzoek, waarin goede en onafhankelijke statistici (zoals Prof. Norman Fenton) de cijfers hebben geanalyseerd van 6 (West- en Noordeuropese landen) geeft aan dat voor ieder van die landen gold dat noch de maatregelen, noch de vaccinatie hebben gezorgd voor de daling van het aantal Corona-infecties, maar dat het gewoon het seizoenseffect was. Dit is de cruciale tabel, waarbij NPI’s staat voor “non-pharmaceutical intervention”,  dus restricties die de overheid aan de mensen oplegde, zoals lockdowns, avondklok, 1,5 meter, mondkapjes e.d.

Tekst loopt verder onder deze grafiek:

Fauci en Kuipers en het afbrokkelend imperium - 69740


Ik geef hier verder Maurice zijn intro van het artikel en klik op lees verder voor dit hele artikel:

Fauci en Kuipers en het afbrokkelend imperiumSamenvatting van het artikel

Anthony Fauci is door een Senaatscommissie in de VS verhoord en hij bevestigde diverse opvattingen die degenen die logisch nadachten al lang wisten. Tegelijk weten we nu ook dat Minister Kuipers snel vertrekt met - voorlopig - onbekende bestemming. Een instortend imperium, benadrukt door belangrijk nieuw onderzoek.

Verhoor

Afgelopen maandag en dinsdag werd Anthony Fauci 14 uur verhoord door een senaatscommissie die zich verdiept in het gevoerde Covid-beleid en de oorsprong van het virus. Dit verhoor was achter gesloten deuren, maar het verslag zal binnenkort naar buiten gebracht worden. Via X heeft de commissie al informatie over dat verhoor naar buiten gebracht. Niet alleen dat hij op heel veel vragen niet had geantwoord, dat hij het zich niet meer kon herinneren.

Twee ervan licht ik er even kort uit (en hebben ook in De Telegraaf gestaan):

  • Fauci gaf aan dat het ontstaan van het virus in het lab in Wuhan geen complottheorie was. Dit zegt hij dus bijna vier jaar nadat hij dat in het voorjaar van 2020 wel gezegd had dat het onzin was om te veronderstellen dat het virus in het lab in Wuhan was ontstaan. Maar achter de schermen wel meewerkte aan de inspanningen van virologen (aangemoedigd door Marion Koopmans) om alle aandacht af te leiden van de mogelijkheid/grote kans, dat het virus wel in het Coronalab in Wuhan was ontstaan. (En zelfs met de actieve steun van Amerikanen).
  • Fauci gaf aan dat de 1,5 meter regel geen wetenschappelijke grond had. Vrij vertaald moet hij gezegd hebben dat die als het ware uit de lucht kwam vallen.

Overtuigend onderzoek

Al direct in maart/april 2020 heb ik aangegeven dat de afstandsregel (‘de 1,5 meter maatschappij’) compleet ongefundeerd was en zelfs schijnveiligheid suggereerde...............................>>>>>>>>>lees verder


Plaats een reactie ...

Reageer op "Maurice de Hond geeft commentaar op vertrek van demissionair minister Ernst Kuipers en verhoor van Fauci in Amerika en weerlegt RIVM onderzoeken in genadeloze analyse"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Er stierven in Japan beduidend >> Dr. Sabine Hazan mocht eindelijk >> Booster vaccinaties lijken >> Maurice de Hond geeft commentaar >> Opsluiting van kwetsbare mensen >> mRNA vaccinatie tegen coronavirus >> Vitamine-C infusen met hoge >> Hydroxychloroquine plus azithromycine >> Oversterfte in Nederland en >> Oversterfte in Duitsland is >>