Omdat met name ook kankerpatiénten een lagere afweer hebben en slechter functionerend immuunsysteem en daardoor kwetsbaarder zijn voor het corona virus (COVID-19) zullen we komende tijd wat artikelen die direct met dit virus te maken hebben proberen te selecteren en hier publiceren. 

15 februari 2022: Ik kijk regelmatig op maurice.nl en de website van het artsencollectief.nl Daar wordt betere en vooral eerlijkere informatie gegeven naar mijn mening dan door het RIVM en de regering Rutte. 

14 november 2021: Wat mij betreft, of je nu wel of niet gevaccineerd bent en of je nu wel of niet tegen vaccineren bent  gaat de invoering van 2G mij veel te ver. Het polariseert en heb daarom ook deze petitie ondertekent: 

Geen 2G-maatregel in Nederland

5 januari 2021: Veel informatie over de vaccins en de tijdschema's van vaccineren tegen het coronavirus staan op deze website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie

In deze PDF staat de FDA EUA-status voor het vaccin van Pfizer en BionTech: Emergency Use Authorization (EUA) for an Unapproved Product Review Memorandum

De website RIVM.nl geeft elke dag gedetailleerde en actuele informatie over het verloop.

Op de website van de WHO is een heleboel informatie te vinden, zoals studiepublicaties en lopende studies.

Het European Centre for Disease Prevention and Control heeft ook veel up-to-date informatie over Covid-19

Ook kijk ik zelf regelmatig op deze Chinese website: 

http://medjournals.cn/COVID-19/index.do;jsessionid=13F3ABC645D4238E80A9F55DDD1EEB0F

Waar ook in het Engels beschreven staat hoe patiënten in alle stadia te behandelen. Ook met TCM - Traditionele Chinese medicijnen / kruiden: Zie ook deze pagina: http://rs.yiigle.com/CN112154202009/1194922.htm

Zelf vind ik de Volkskrant een uitstekend liveblog hebben. Zie op hun voorpagina de verschillende artikelen daarin.

Op de website van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis staat hoe zij omgaan met kankerpatiënten die al in behandeling zijn en patienten die nog op een behandeling wachten. Met veel vragen en antwoorden.

In deze review van 22 april 2020 staan de belangrijkste behandelingsopties voor patiënten besmet met het corona virus - Covid-19 vermeld met referenties naar studies. Klik op  om de verschillende onderwerpen in die reviewstudie te zien. Een hele uitgebreide reviewstudie met allemaal studiereferenties. 

Current status of potential therapeutic candidates for the COVID-19 crisis

Zie verder in gerelateerde artikelen voor meer artikelen over het corona virus (COVID-19) gerelateerd aan kanker en kankerpatiënten.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Corona virus: Artikelen over het corona virus - COVID-19 meer of minder gerelateerd aan kankerpatienten, een overzicht"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Er stierven in Japan beduidend >> Dr. Sabine Hazan mocht eindelijk >> Booster vaccinaties lijken >> Maurice de Hond geeft commentaar >> Opsluiting van kwetsbare mensen >> mRNA vaccinatie tegen coronavirus >> Vitamine-C infusen met hoge >> Hydroxychloroquine plus azithromycine >> Oversterfte in Nederland en >> Oversterfte in Duitsland is >>