29 september 2021: Bron: SPECTRA studie

Uit de nieuwste resultaten van de SPECTRA studie blijkt een nieuw Chinees vaccin (codenaam: SCB-2019 (CpG 1018/Alum) nagenoeg volledig te beschermen tegen ernstige ziekte en overlijden veroorzaakt door het coronavirus - Covid-19. Volgens de onderzoekers beschermt het tegen alle varianten die op dit moment dominant zijn in de wereld. De studie is uitgevoerd op 4 continenten in 5 verschillende landen bij 30.000 volwassenen van 18 jaar en ouder. 

De resultaten toonden aan dat het vaccin, SCB-2019, getoetst in 79 procent algemene werkzaamheid vertoonde tegen COVID-19, ongeacht de ernst, veroorzaakt door de wereldwijd dominante Delta-variant, die momenteel meer dan 90 procent van alle gevallen wereldwijd omvat.
De werkzaamheid was 92 procent tegen de Gamma-variant en 59 procent tegen de Mu-variant, en samen maakten deze drie stammen (Delta, Gamma en Mu) 73 procent uit van alle stammen die in het onderzoek werden geïdentificeerd, volgens een aankondiging die het bedrijf op zijn website heeft vermeld in een persbericht.

De algehele werkzaamheid was 67 procent tegen COVID-19 van welke ernst dan ook veroorzaakt door een stam in het onderzoek, waarmee het primaire eindpunt van het onderzoek met succes werd behaald. Clover's kandidaat-vaccin is een van de eersten die significante werkzaamheid tegen Delta aantoont in een dubbelblinde, gerandomiseerde klinische studie, aldus het persbericht.

Aan de klinische studie van SPECTRA namen meer dan 30.000 volwassen en oudere deelnemers (18 jaar of ouder) deel op 31 locaties in vijf landen (Filipijnen, Brazilië, Colombia, Zuid-Afrika, België) verspreid over vier continenten, wat resulteerde in een van de meest diverse COVID- 19 klinische vaccinonderzoeken die tot nu toe zijn uitgevoerd.

Klik voor het persbericht op de titel:
 
 • Trial enrolled over 30,000 adult & elderly participants across 4 continents; 100% of SARS-CoV-2 strains observed in efficacy analysis were variants (Delta was predominant strain) 
 • Primary and secondary efficacy endpoints were successfully met 
 • 100% efficacy against severe COVID-19 & hospitalization and 84% efficacy against moderate-to-severe COVID-19 caused by any strain of SARS-CoV-2 in SPECTRA
 • 79% efficacy against COVID-19 of any severity caused by the globally dominant Delta variant 
 • Favorable safety profile; no significant differences in systemic adverse events or severe/serious adverse events compared to placebo 
 • First COVID-19 vaccine to demonstrate significantly reduced risk of COVID-19 disease in previously infected individuals
>>>>>>>lees verder het persbericht
 

Plaats een reactie ...

3 Reacties op "Chinees vaccin SCB-2019 (CpG 1018/Alum) beschermt nagenoeg volledig tegen ziekenhuisopname en overlijden bij alle bekende varianten van het coronavirus - Covid-19 blijkt uit SPECTRA fase III studie"

 • Jan K. :
  Geachte redactie,

  Verkrijgbaarheid in NL vaccin Clover ScB-2019 Trimaric, Dynavax: CpG1018/alum adjuvant en Novavax NVX-CoV2373 vaccin, Wanneer?

  Dit ivm QR corona code en checkapp dictatuur, dus niet om medische reden want we zijn gezond.

  Wij wensen niet als proefkonijn te worden gebruikt door de staat. De mRNA en Vector Adenovirus vaccins die het NL volk massaal toegedient krijgt is een "gentherapeutisch experiment" dat tot 31 dec 2023 gaat duren en +/- 7 vaccin soorten inhoud. Vaccin nr: 3 is als ' booster' verkocht, vaccin nr:4 wordt reeds besteld door de staat.

  Graag uw informatie.
  • e.valstar :
   Gentherapeutisch experiment? Quatsch, dit vaccin net zo min als de anderen leidt niet tot de productie van reverse transcriptase. Inbouw van Corona in het DNA kan dus niet. Het staat u vrij om bewust een vaccin dat beschermt tegen infectie en de sterfte aan Covid-19 verlaagt te weigeren, waarbij door u andere gevaccineerden ook nog eens een grotere kans hebben om Covid-19 te krijgen.
  • Kees :
   Beste Jan,

   Ik vermoed dat de nieuwe vaccins pas op de markt mogen als de EMA die heeft goedgekeurd. Verder weet ik het ook niet.
   Je opmerkingen over de manipulatie enz. lat ik bij jou. Ik heb geen behoefte daarop te reageren.

   Kees Braam
   Webmaster

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Er stierven in Japan beduidend >> Dr. Sabine Hazan mocht eindelijk >> Booster vaccinaties lijken >> Maurice de Hond geeft commentaar >> Opsluiting van kwetsbare mensen >> mRNA vaccinatie tegen coronavirus >> Vitamine-C infusen met hoge >> Hydroxychloroquine plus azithromycine >> Oversterfte in Nederland en >> Oversterfte in Duitsland is >>