Altijd maar weer is er kritiek op acupunctuur als zou dat niet bewezen zijn. Wie op onderstaande link klikt ziet dat er wel degelijk veel wetenschappeljk bewijs is dat acupunctuur een meerwaarde kan hebben bij vooral pijnbestrijding maar ook bij bepaalde vormen van kanker al of niet aanvullend op andere behandelingen.

Acupunctuur als aanvulling in een behandeling van kanker of behandelen van bijwerkingen veroorzaakt door bv. chemokuren bij elkaar gezet in aparte artikelenreeks

 


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Acupunctuur als aanvulling in een behandeling van kanker of behandelen van bijwerkingen veroorzaakt door bv. chemokuren bij elkaar gezet in aparte artikelenreeks"

  • Petra B. :
    Heb zelf goede ervaringen met deze arts-acupuncturist. Commerciele link verwijderd. Voor reclame op onze website kunt contact opnemen via info@kanker-actueel.nl met een van onze bestuursleden.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Alternatieve therapieën bij >> Algemene artikelen over complementaire >> Ayurvedische kruiden en middelen >> Voorlichtingsfilmpjes over >> Agaricus Blazei Murill een >> Aids - HIV en effect van voeding >> Aldara zalf - Imiquimod, een >> Aloe Vera naast chemo bij >> AMAS test - Anti Maligne Antibody >> Antioxidanten, voeding en >>