Adressen van artsen die naast hun eigen praktijk ook aanvullende  - complementaire middelen, zoals extra vitamines en mineralen voorschrijven. Alle artsen van deze lijsten, zie ook gerelateerde artikelen, zijn aangesloten bij organisaties als AVIG en ANTTT.

Bij de volgende organisaties kunt u lijsten vinden van complementair werkende artsen en/of therapeuten op het gebied van orthomoleculaire supplementen of adviseurs van voeding / diëten.

Artsenverenging voor integrale Geneeskunde AVIG

Belgische orthomoleculaire artsen: het Fachè Instituut

Artsen voor niet toxische tumortherapie de ANTTT

Lijst van artsen en apothekers die fytotherapie toepassen staat hier: 

http://www.infofyto.nl/artsen-therapeuten-en-apothekers_6614_1.html

Ervaringen van kankerpatienten, met ook andere vormen van kanker dan alvleesklierkanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten.


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Lijsten van complementair werkende artsen in Nederland en België"

  • Mart Kamphorst :
    Hierbij wil ik u vragen of er natuur artsen zijn die een nieuwe praktijk in Zeewolde willen beginnen.
    Ik heb een groot woonhuis te Zeewolde met grote praktijkruimte, (para medi's) daar zou, misschien in samenwerking met andere natuur artsen, heel goed een huisarts in passen. Bij mijn weten is er geen natuurhuisarts aanwezig in Zeewolde. Het staat op funda, marsweg 14 te Zeewolde. (Ik weet niet goed waar ik met deze vraag heen moet) Hoor graag wat van u. mvg. Mart Kamphorst 0622490821

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Lijsten van goed gekwalficeerde >> Kliniek Dr. Meijer, arts gespecialiseerd >> Belgische Vereniging van orthomoleculaire >> ABNG - A.B.B vakgroep. Artsenvereniging >> Lijsten van complementair >> Adressenlijst orthomoleculair >>