Hormoongevoelige borstkanker - actuele ontwikkelingen

Onder hormoongevoelige borstkanker vermelden we resultaten van onderzoeken en studies over actuele ontwikkelingen van chemo's, radiotherapie, chirurgie, aromataseremmers, monoklonale middelen, angiogeneseremmers, vaccins, voeding- en voedingstoffen en andere behandelingen en middelen in relatie tot hormoongevoelige borstkanker. Sommige met aanvullend commentaar, andere zoals we die op internet vonden.

Artikelen en publicaties die specifiek met hormoongevoelige borstkanker hebben te maken binnen de reguliere oncologie vindt u onder: borstkanker en hormonen, een overzicht. Maar sommige artikelen gelden uiteraard voor borstkanker in het algemeen.

Artikelen en publicaties die allemaal met het behandelen en omgaan met borstkanker in het algemeen hebben te maken binnen de reguliere oncologie vindt u onder: reguliere behandelingen, medicijnen en middelen voor borstkanker.

Artikelen en publicaties die allemaal met aanvullende, complementaire, niet toxische behandelingen, middelen en voedingstoffen bij borstkanker hebben te maken vindt u onder: aanvullende, complementaire bewezen effectieve niet toxische middelen, behandelingen en voedingstoffen bij borstkanker.

Artikelen en publicaties die allemaal met preventie, het voorkomen van borstkanker hebben te maken vindt u onder: preventie van borstkanker.

Klik hier voor informatie over Femara - Letrozole 

Klik hier voor informatie over Arimidex - Anastrozole

Klik hier voor informatie over Tamoxifen

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster


Plaats een reactie ...

Reageer op "Borstkanker en hormonen: een aantal studies en artikelen bij elkaar gezet gerelateerd aan hormoongevoelige borstkanker"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Hormoongevoelige borstkanker: >>