Borstkanker - actuele ontwikkelingen

Onder borstkanker vermelden we resultaten van onderzoeken en studies over actuele ontwikkelingen van chemo's, radiotherapie, chirurgie, aromataseremmers, monoklonale middelen, angiogeneseremmers, vaccins, voeding- en voedingstoffen en andere behandelingen en middelen in relatie tot borstkanker. Sommige met aanvullend commentaar, andere zoals we die op internet vonden.

Artikelen en publicaties die allemaal met het behandelen en omgaan met borstkanker hebben te maken binnen de reguliere oncologie vindt u onder: reguliere behandelingen, medicijnen en middelen voor borstkanker.

Artikelen en publicaties die specifiek met hormoongevoelige borstkanker hebben te maken binnen de reguliere oncologie vindt u onder: borstkanker en hormonen, een overzicht. Maar sommige artikelen gelden uiteraard voor borstkanker in het algemeen.

En lees ook dit artikel: 

https://kanker-actueel.nl/NL/richtlijnen-in-amerika-hoe-borstkanker-te-behandelen-met-her2-positieve-receptoren-op-basis-van-recente-wetenschappelijke-studies.html

Artikelen en publicaties die allemaal met aanvullende, complementaire, niet toxische behandelingen, middelen en voedingstoffen bij borstkanker hebben te maken vindt u onder: aanvullende, complementaire bewezen effectieve niet toxische middelen, behandelingen en voedingstoffen bij borstkanker.

Artikelen en publicaties die allemaal met preventie, het voorkomen van borstkanker hebben te maken vindt u onder: preventie van borstkanker.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Borstkanker: hier vindt u een aantal studies en publicaties over recente ontwikkelingen bij het behandelen en omgaan met borstkanker"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Reguliere behandelingen, medicijnen >> Aanvullende complementaire >>