29 januari 2018: enkele maanden geleden stuurden wij deze nieuwsbrief waarin we uitleggen wat we doen met uw donaties en waarom wij uw steun vragen.

Hier de tekst van deze nieuwsbrief.

Beste nieuwsbrieflezer (es),

Onze vraag in deze 'bedelbrief': Help ons aan 500 donateurs!

Een toelichting:

Gisteren hebt u als een van de ruim 5000 mensen en organisaties weer onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen. Een gratis nieuwsbrief waarin wij proberen u op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen in de behandeling van kanker via onze website kanker-actueel.nl

Zowel nieuwsberichten uit de reguliere oncologie als nieuwsberichten over aanvullende - complementaire - niet toxische behandelwijzen en middelen vullen onze website.

  • We doen dat omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen een goede samenwerking tussen regulier en complementair de beste zorg voor kankerpatiënten oplevert.
  • We doen dat omdat we daarmee mensen die direct of indirect met kanker zijn geconfronteerd kunnen helpen keuzes te maken voor die behandelingen en middelen die de beste kans op resultaat geven met behoud van de best mogelijke kwaliteit van leven.
  • We doen dat om artsen, oncologen, therapeuten, verpleegkundigen, acupuncturisten, diëtisten enz., kortom om de professionele zorgverlener te informeren vanuit patiëntenperspectief. 

Omdat we bij de oprichting van onze Stichting Gezondheid Actueel hebben afgesproken geen commerciële website te willen zijn en ik persoonlijk daar grote waarde aan hecht zijn we afhankelijk van donaties en giften. Misschien ben ik te principieel hierin, soms wordt mijn kritische opstelling niet altijd in dank afgenomen, maar ik wil als oud-journalist en webmaster en vooral als ex-kankerpatiënt (20 jaar geleden kreeg ik mijn laatste operatie) onafhankelijk en kritisch informatie kunnen blijven geven. Een ziekte als kanker is geen product dat verkocht moet worden, maar eerlijke onafhankelijke informatie daarover is m.i. cruciaal voor kankerpatienten en hun naasten om de juiste keuzes te kunnen maken.

Maar ook een onafhankelijke website kan niet zonder financiële middelen. 

Van de 5000 mensen die deze mail ontvangen zijn zo'n 250 mensen onze trouwe groep donateurs. Per maand komen er daar soms een paar mensen bij, Soms gaan er mensen af om uiteenlopende redenen. Het totaal blijft altijd zo rond de 250 tot 300 per jaar hangen. En daar zijn we blij mee hoor.

Maar het lukt ons maar niet om op de 500 donateurs te komen waarmee we elk jaar naast enkele vaste sponsoren onze begroting van ca. €  20.000,-- sluitend zouden hebben.

Mijn vraag in deze 'bedelbrief' is dus: Help ons aan 500 donateurs. Als U nog nooit een donatie hebt gedaan of uw laatste donatie is al weer langer dan een jaar geleden misschien wilt U ons nu wel een keer ondersteunen door toch eens (opnieuw) donateur te worden: 

Ons ondersteunen kan met een machtiging of directe donatie via: http://kanker-actueel.nl/NL/donaties.html of al of niet anoniem op - rekeningnummer NL79 RABO 0372931138 t.n.v. Stichting Gezondheid Actueel in Terneuzen

En als donateur kunt u ook korting krijgen bij verschillende bedrijven: dus een donatie is in feite een win win situatie voor beiden:

https://kanker-actueel.nl/NL/voordelen-van-ops-lidmaatschap-op-een-rijtje-gezet-inclusief-hoe-het-kookboek-en-de-recepten-op-basis-van-uitgangspunten-van-houtsmullerdieet-te-downloaden-enof-in-te-zien.html

Bedankt alvast en ik hoop dat we samen die grens van 500 donateurs gaan bereiken.

Met vriendelijke groeten.

Kees Braam, webmaster 
Namens het bestuur van Stichting Gezondheid Actueel

Onze voorkeur gaat uit naar betaling met iDEAL


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom vraagt kanker-actueel >> Voordelen voor onze donateurs >> Steun ons door sponsoring >>