Wie advies wilt over hoe het microbioom te verbeteren zou contact op kunnen nemen met deze website: Www.microbiome-Center.nl Voor zowel artsen als individuele burgers staat een groep van artsen en wetenschappers klaar om u een persoonlijk advies te geven.

19 mei 2024: Bron: nieuwsbrief van Winclove

Hier ongewijzigd het aanbod om via een webinar een geaccrediteeerde scholing gratis te volgen:

 


Online scholing sport, bewegen en het darmmicrobioom

Bent u al ingeschreven voor onze nieuwe geaccrediteerde online scholing ‘Sport, bewegen en het darmmicrobioom’? Leer alles over de invloed van beweging op het darmmicrobioom, de invloed van het darmmicrobioom op sport gerelateerde klachten en de praktijkervaringen van topsporter Laura de Witte. Het live webinar vindt plaats op 23 mei en 4 juni a.s. en is gratis. Onze laatste scholing werd gemiddeld beoordeeld met een 8,3! 

De wederkerige relatie tussen beweging en het darmmicrobioom 

Karen Koning, PhD, vertelt hoe leefstijlfactoren, met name voeding en de intensiteit van beweging en sporten, het darmmicrobioom beïnvloeden en wat de link is met de gezondheid en sport gerelateerde klachten. Ook de invloed van het darmmicrobioom en probiotica op sportprestaties en herstel van beweging komt aan de orde.  Tijdens dit webinar deelt topsporter Laura de Witte haar ervaringen. Laura is topatlete en loopt de 400 meter sprint. Ze is tweevoudig deelneemster aan de Olympische Spelen en Europees Kampioen (2022) 4x400 meter estafette.
 

Meer weten? 

Krijgt u vragen van cliënten over het hoe en waarom van bewegen of sport, begeleidt u (top)sporters of wilt u weten hoe het darmmicrobioom en sportprestaties elkaar wederzijds beïnvloeden? Dan is het gratis webinar ‘Sport, bewegen en het darmmicrobioom’ iets voor u.

De scholing vindt plaats op twee momenten: donderdag 23 mei van 20.00 tot 21.30 uur en dinsdag 4 juni van 10.00 tot 11.30 uur. Accreditatie is aangevraagd bij ADAP en KRF (KNGF). Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. 

We zien u graag! Schrijf u vandaag nog in: Inschrijven (zie formulier onderaan)

Accreditatie is aangevraagd bij: ADAP, KRF (KNGF),MBOG, BLCN, NWP, LVNT en NOAG.

Copyright © 2024 Stichting Winclove Wetenschap, All rights reserved.


Ons adres is:

Stichting Winclove Wetenschap
tt. Vasumweg 221
Amsterdam, 1033 SJ
Netherlands

Plaats een reactie ...

Reageer op "Geaccrediteerde online scholing sport, bewegen en het darmmicrobioom voor artsen en therapeuten. Data 23 mei 2024 en 4 juni 2024. Deelname is gratis."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Geaccrediteerde online scholing >> Leefstijl heeft grote invloed >> Oud verpleegkundige Basten >> Geaccrediteerde scholing ‘Antibiotica, >> Mensen met chronische maag-darmaandoeningen >> Probiotica voorkomt en vermindert >> Synbiotica ingenomen 7 dagen >> Microbiologische metabolieten >> Probiotica - melkzuurbacterien >> Probiotica - Melkzuurbacterien >>