Questioning Chemotherapy
van Ralph W.Moss, PH.D. Equinox Press, Brooklyn, New York. ISBN 1-881025-25-X Every year, more and more people with cancer are given chemotherapy. Is it safe? Is it effective? Is it necessary?
Een schokkend en tegelijk zeer informatief boek over alles wat met chemo heeft te maken. Elk soort kanker wordt apart onder de loep genomen met de voordelen en nadelen van chemo. Inclusief statistische resultaten van de afgelopen twintig jaar. Een absolute aanrader, voor leken, maar ook voor artsen en andere deskundigen. Ralph Moss heeft ook een website onder de naam cancerdecisions en the Moss Report (zie internetlinks) Moss heeft nog meer boeken op naam zoals: Cancer Therapy, The Cancer Industry, Free Radicalen een boek waarmee hij in Amerika een Award heeft gewonnen: The Cancer War

Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Questioning Chemotherapy. Auteur: Ralph Moss"

  • Bert Albronda :
    Klopt het dat nog steeds de bijdrage van de extreem toxische chemotherapie aan de 5 jaars overleving van kanker patienten slechts 2-3 % is?. Met slechts een klein aantal kanker soorten die beter reageren op deze wrede therapie? die niet werkt omdat het de kankerstamcellen, die verantwoordelijk wordt geacht voor het vormen van metastasen, niet vernietigt . Klopt het dat chemo therapieen een tegenovergesteld effect hebben en de kanker agressiever maken, zodat het meestal na ogenschijnlijke remissie weer terugkeert?

Gerelateerde artikelen