10 augustus 2019: Wie de film The Food Cure wil zien gaat naar deze website en volg daar de aanwijzingen.
3 mei 2019: Op verzoek van Marije deze tip. 
Op 28 mei 2019 om 19.00 uur is er de Food Cure film over ervaringen met het Gersondieet in het Ketelhuis, Amsterdam.

Kan een bepaald dieet een ernstige ziekte zoals kanker verlichten of zelfs genezen?

Die vraag staat centraal in The Food Cure. Regisseur Sarah Mabrouk volgt zes kankerpatiënten die kiezen voor een op planten gebaseerde voedingsbehandeling in plaats van chemotherapie en bestraling. De zogenaamde Gerson therapie. Gedurende een periode van meer dan vijf jaar worden hun ervaringen gefilmd. Niet alleen de verbazingwekkende prestaties die met voeding kunnen worden bereikt komen in beeld, alsook de obstakels en dagelijkse worstelingen die de patiënten ervaren terwijl ze proberen met hun dieet hun ziekte te bestrijden.

The Food Cure moedigt aan om op geheel nieuwe manieren na te denken over de kruising van gezondheid, voedselproductie en medicijnen.

Deze film is Engels ondertiteld. 

Na afloop is er een Q&A met Sarah Mabrouk (Filmmaker), Anita Wilson (Executive Director of Gerson Institute) en Dr. Melanie Nagy (Co-Founder, CEO and Medical Director of Gerson Centre Europe). De voertaal is Engels.

https://www.ketelhuis.nl/films/the-food-cure/

Plaats een reactie ...

Reageer op "Kan een bepaald dieet een ernstige ziekte zoals kanker verlichten of zelfs genezen? 28 mei 2019 wordt de film The Food Cure getoond in Het Ketelhuis in Amsterdam"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Prof. Philip Salem geeft 19 >> Kan een bepaald dieet een >> Het project 'Vereeuwigd' biedt >>