"Zo Nodig Dwars. Drie eigenzinnige zoektochten naar genezing van kanker." Deze documentaire gemaakt door Kees Braam, nadat hij wonder boven wonder genas van een ongeneeslijke en onbehandelbare vorm van mond- en keelkanker, ligt aan de basis van deze website.

Deze documentaire is in 2000 en 2001 uitgezonden door RTL. Voor de update van de  ervaringsverhalen van de mensen uit de documentaire zie hier voor Shifraklik hier voor Antoon en hier staat  Kees zijn verhaal

Zo Nodig Dwars is nu ook online op een smartphone te zien. Ga daarvoor naar You Tube: 

https://youtu.be/oAiNmanRwTw

The Will to Live:

https://youtu.be/okUwzcoQ5fE

Hier is de documentaire Zo Nodig Dwars op desktop en laptop te zien:

Flash-filmpjes kunt u alleen met een Flash-player afspelen. Die kunt u gratis downloaden via de volgende weblink:

 
http://www.sothinkmedia.com/flv-player/download.htm

We hebben de documentaire Zo Nodig Dwars nu ook online geplaatst. Klik op tweede knopje van rechts voor fullscreenbeeld.

Zie hier de documentaire Zo Nodig Dwars van ca. 50 minuten:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm: "Zo Nodig Dwars", drie eigenzinnige zoektochten naar genezing van kanker nu ook online te zien. En blijft voorbeeld voor andere kankerpatienten."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Inleiding en doel van Zo nodig >> Videofilm: "Zo Nodig Dwars", >> Boodschap: ongeneeslijke kanker >> Reguliere aanpak met aanvullende >> Statistisch bijzondere resultaten >> Therapeutische werking en >> Doel van videofilm Zo Nodig >> Documentaire over drie kankerpatiënten >>