De Infolijn Alternatieve Geneeswijzen is een patiënteninitiatief, onafhankelijk van beroepsorganisaties of commercie.
Wij verstrekken adressen van artsen en therapeuten die aangesloten zijn bij erkende beroepsorganisaties.

Via het nieuwe nummer 088-2424240
wordt u direct doorgeschakeld naar de dienstdoende vrijwilliger.
Wij doen ons best om alle werkdagen van 10-17 uur en op maandag ook van 19-21 uur voor u klaar te zitten voor ons vaste psychosociale spreekuur.

 Zie ook de website www.ppcg.nl. De Infolijn wordt beheerd door de Stichting Telefonische Informatie Alternatieve Geneeswijzen. Deze is opgericht door drie consumentenorganisaties:

Stichting Gezond Leven

Stichting Natuurlijk Welzijn te Epe
Deze Stichting geeft het tijdschrift "De Natuur Uw Arts" uit en de "Adressengids Aanvullende Geneeswijzen" , Website Stichting Natuurlijk Welzijn De Infolijn kan ook sprekers leveren over zeer veel onderwerpen op het gebied van alternatieve leef- en geneeswijzen.
Aanvragen sprekers via E-mail.

Kosten
Onze adviezen zijn gratis, u betaalt alleen het normale telefoontarief.

 

PPCG is een platform van patiëntenorganisaties op het gebied van complementaire gezondheidszorg. Het is een bundeling van krachten van patiëntenorganisaties die affiniteit hebben met deze vorm van zorg. PPCG beoogt een algehele erkenning van de complementaire geneeswijzen en werkt daartoe samen met andere partijen in dit veld, waaronder de artsen en onderzoekers. PPCG wil de schakel zijn tussen patiëntenorganisaties, hulpverleners en onderzoekers om gezamenlijk erkenning van de complementaire zorg in Nederland te bevorderen.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Infolijn Alternatieve geneeswijzen: telefonische hulplijn voor onafhankelijke informatie over alternatieve en aanvullende geneeswijzen."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Stichting Gezondheid Actueel >> Academische ziekenhuizen Nederland >> Academische ziekenhuizen België >> Antikankerfonds: Belgisch >> Arts en voeding adviseert >> AYA - adolescent and young >> Besteladressen voedingssupplementen,: >> Best Doctors is een organisatie >> De Vruchtenburg - FORTAgroep >> Erfelijkheid in beeld is een >>