Hadek beton en vlechtwerk B.V. is een van onze adverteerders / sponsoren geworden. Zij zijn gevestigd in Breukelen.

Sinds 1967 is Hadek Beton en Vlechtwerk BV met vertrouwd vakmanschap dé specialist op het gebied van prefab wapening, wapeningsstaal, funderingsherstel, utiliteits- en woningbouw, weg- en waterbouw, kelderbouw en compleet betonwerk.

Aanvankelijk richtte Hadek zich op beton- en vlechtwerken voor woningbouw, utiliteitsbouw en de prefab betonindustrie. Maar al snel breidden de activiteiten zich uit met funderingsherstel en kelderbouw, terreinen waarop Hadek zich inmiddels een veel gevraagd specialist mag noemen. Tegenwoordig variëren onze dagelijkse werkzaamheden van het leveren en aanbrengen van de complete wapeningswerkzaamheden tot aan het uitvoeren van complete betonwerken inclusief het monoliet afwerken.

Hadek heeft alle benodigde kwalificaties en certificaten op het gebied van beton- en vlechtwerken. Als één van de eerste bedrijven in de branche voldoet Hadek sinds eind 1994 dan ook officieel aan de KIWA/KOMO-kwaliteitsnorm.

Enkele lopende projecten zijn te vinden onder:

WERK IN UITVOERING

Hieronder enkele voorbeelden van onze specialisaties en projecten. Zoals het herstel van funderingen en kelderbouw onder bestaand vastgoed. Bijvoorbeeld een nieuwbouw kelder onder bestaand vastgoed, met als eindproduct een volwaardige extra woonlaag voor een woning in Maarssen, waarbij Hadek samen met zuster bedrijf Ruimer Leven BV verantwoordelijk is geweest voor de wapening en het betonwerk van dit project. 

BEREIKBAAR VIA

Telefoon 0346 241 287

E-mail info@hadek.nl

Plaats een reactie ...

Reageer op "Hadek de specialist op het gebied van prefab wapening, wapeningsstaal, funderingsherstel, utiliteits- en woningbouw, weg- en waterbouw, kelderbouw en compleet betonwerk."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Koop de kalender van Stichting@Overleven >> ALFytal, leverancier van modulen >> De Roode Roos, detailhandel >> Hadek de specialist op het >> Natuurlijk in Evenwicht >> Health Benefits - Medivere >> Interflon maakt smeermiddelen >> Marcel Veltman doneert zijn >> MDXHealth ontwikkelde een >> Medpro Holland Natuurlijk >>