Medpro Holland BV uit Scherpenzeel is al vanaf de eerste jaren dat kanker-actueel online is een van onze trouwe sponsoren. Donateurs  van ons krijgen ook 15% korting op producten die zij bij Medpro bestellen. Voor alle duidelijkheid wij verdienen daaraan niets extra. Dit is puur een extra korting van Medpro zelf en alles wordt ook buiten ons om geregeld. Wij hebben verder geen bemoeienis met het contact tussen Medpro en een klant.

Op de website van Medpro  presenteren zij zich zo:

Welkom op de website van medpro Holland B.V.
medpro is een internationale onderneming met vestigingen in Nederland. Medpro, met een brede kennis op diverse medische terreinen, heeft deze ontwikkeling onderkent en zich tot doel gesteld om in samenwerking met wetenschappers, Medici, Farmacologen en natuurgenezers uit verschillende culturen, een bijdrage te leveren aan de verbetering van de omstandigheden van patienten met kanker en immummiteitsziektes: Traditionele medicijnen en voedingssupplementen, Farmacologische en medicijn-technische producten, Algemene gezondheidsproducten, Advies, Onderzoek
   
  Producten of medpro
medpro Holland B.V. levert alleen gezondheidsproducten van de allerhoogste kwaliteit. Onze producten worden uitvoerig gecontroleerd voor ze naar de klant verzonden worden. Verzending geschied onder de navolgende voorwaarden.
  IMUPROS™ Forte
is daarom goed voor het behoud van de prostaatfunctie. De prostaat is niet alleen een orgaan dat essentieel is voor de voortplanting, maar dit bij de man aanwezige orgaan is ook belangrijk voor de urine-afvoer. Het behoud van een normale prostaatfunctie is daarom van belang.
 
  Prostectan
bevat een combinatie van natuurlijke extracten en voedingsstoffen die een verzorgende invloed heeft op de blaas en prostaat. Prostectan is daarom goed voor de prostaatfunctie.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

MMV, voorheen Moermanvereniging >> Stichting@Overleven: Koop >> ALFytal, leverancier van modulen >> De Roode Roos, detailhandel >> Natuurlijk in Evenwicht >> Health Benefits - Medivere >> Interflon maakt smeermiddelen >> Marcel Veltman doneert zijn >> MDXHealth ontwikkelde een >> Medpro Holland Natuurlijk >>