15 augustus 2022: Bron: vitalityoflifecongres2022.nl/

Voor wie interesse heeft in dit congres, hieronder het programma en de sprekers. Klik op de links in onderstaand artikel.

Bruggen bouwen in het complementaire veld

2 & 3 september 2022

We heten u van harte welkom op het 2 daags jubileumcongres om het 40-jarig bestaan van de NatuurApotheek en het 20+2 jarig bestaan van de Hahnemann Apotheek met ons fysiek te vieren.

Er zullen diverse inspirerende sprekers komen uit verschillende vakgebieden waarbij het thema "Vitality of Life by Personalized Medicine" centraal staat.

Het jubileumcongres vindt plaats op vrijdag 2 september en zaterdag 3 september 2022 in The Colour Kitchen-Zuilen in Utrecht.

Bruggen bouwen tussen de verschillende complementaire of integrale richtingen, tussen de opleidingen en de artsen en therapeuten, tussen regulier en complementair is daarmee een van onze grote uitdagingen voor de toekomst in het gezondheidsbelang van de individuele patiënt.

Verrijking van inhoudelijke kennis per vakgebied, kennisoverdracht tussen jong en oud, kennis van de verschillende opleidingen kunnen ertoe bijdragen dat de integrale vakgebieden meer met elkaar worden verbonden. Het eindresultaat zal zijn een blije patiënt die in zo kort mogelijke tijd weer terug in balans is gebracht met een therapie op maat en daardoor weer vitaal het leven tegemoet gaat.

We hebben een inspirerend aanbod van gerenommeerde sprekers uit de verschillende vakgebieden:

  • Chinese fytotherapie

  • Westerse fytotherapie

  • Homeopathie

  • Orthomoleculaire therapie & mycotherapie

  • Veterinaire therapie

Vragen en informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact op nemen via: pr@natuurapotheek.com.  

Het programma is rond! We hebben een inspirerende lijst met 28 bekende sprekers uit de verschillende vakgebieden voor u samengesteld. Klik op de profielfoto's voor meer informatie over de spreker en het onderwerp van de lezing.

Het congres vindt overwegend plaats in het Nederlands. Op verzoek kan iedere presentatie in het Engels beschikbaar gemaakt worden met goedvinden van de auteur.

Voor de profielen van de sprekers klik hier: https://www.vitalityoflifecongres2022.nl/sprekers

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "VITALITY OF LIFE BY PERSONALIZED MEDICINE Bruggen bouwen in het complementaire veld. 2 daags jubileumcongres om het 40-jarig bestaan van de NatuurApotheek en het 20+2 jarig bestaan van de Hahnemann Apotheek op 2 en 3 september 2022"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Yvan Wolffers overlijdt aan >> VITALITY OF LIFE BY PERSONALIZED >> Ministerie van Economische >> Nieuwe kankermedicijnen worden >> Wetenschappers van het Anthonie >> Nieuw NANO-Vaccin, 2 natuurlijke >> Whole genome sequencing: toekomst >> Surviving terminal cancer: >> AMC start studieproject EIGEN >> Periodieke screening kan veel >>