9 augustus 2019: Bron: Joods.nl (met dank aan arts-bioloog drs. Engelbert Valstar die mij hierop wees) 

N.a.v. dit onderzoek: Immunization with mannosylated nanovaccines and inhibition of the immune-suppressing microenvironment sensitizes melanoma to immune checkpoint modulators gepubliceerd in Nature schreef de website joods.nl onderstaand artikel dat ik hier plaats met link naar het volledige artikel:

Israelische onderzoekers hebben een nano-vaccin ontwikkeld tegen melanoom

Israëlische wetenschappers van de Universiteit van Tel Aviv (TAU) hebben een nieuw nano-vaccin voor melanoom ontwikkeld – een van de meest agressieve vormen van huidkanker.

Tijdens uitvoerige testen op muizen bleek het vaccin de ontwikkeling van melanoom te voorkomen. Het bleek ook effectief bij de behandeling van primaire tumoren en metastasen die het gevolg zijn van melanoom. Het onderzoek maakt de weg vrij voor een effectieve en zelfs preventieve behandeling van deze potentieel dodelijke ziekte.

De focus van het onderzoek, gepubliceerd in het maandelijkse wetenschappelijke tijdschrift Nature Technology, was een nano deeltje dat als basis diende voor het nieuwe vaccin. In het onderzoek werden muizen, die waren geïnjecteerd met het vaccin en vervolgens werden geïnjecteerd met melanoomcellen, niet ziek.>>>>>>>lees verder


Plaats een reactie ...

Reageer op "Nieuw NANO-Vaccin, 2 natuurlijke peptiden , aminozuren verpakt in nanodeeltjes voorkomt melanomen en uitzaaiingen bij melanomen en blijkt als immuuntherapie uitstekend te werken"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Yvan Wolffers overlijdt aan >> VITALITY OF LIFE BY PERSONALIZED >> Ministerie van Economische >> Nieuwe kankermedicijnen worden >> Wetenschappers van het Anthonie >> Nieuw NANO-Vaccin, 2 natuurlijke >> Whole genome sequencing: toekomst >> Surviving terminal cancer: >> AMC start studieproject EIGEN >> Periodieke screening kan veel >>