Als u op Actueel regulier overzicht  klikt  (hierboven in groene balk) vindt u informatie en artikelen over recente ontwikkelingen en belangrijke studies in de reguliere oncologie gespecificeerd per behandeling of medicijn, alfabetisch gerubriceerd.

Onder regulier actueel vermelden we resultaten van onderzoeken en studies over actuele ontwikkelingen binnen de reguliere oncologie. Dit gaat o.a. over chemo, diagnose technieken, radiotherapie, chirurgie, hormoontherapiën, aromatase remmers, monoklonale middelen, angiogenese remmers, vaccins, immuuntherapie en andere, ook experimentele, reguliere behandelingen van kanker. Vaak met aanvullend commentaar van onze kant, soms zoals we informatie op internet vonden met commentaar van derden.

Bij de meeste apart vermelde vormen van kanker worden belangrijke en actuele ontwikkelingen vermeld die direct te maken hebben met een specifieke vorm van kanker. Maar veel behandelingen en medicijnen gelden vaak ook voor meerdere vormen van kanker. Die staan dan ook hier vermeld en zijn alfabetisch gerubriceerd op onderwerp of medicijn. Als voorbeeld: onder bestraling - radiotherapie staan allemaal artikelen die met een vorm van bestraling hebben te maken die toegepast wordt bij meerdere vormen van kanker. 

De onderverdeling op hoofdonderwerpen binnen de rubriek regulier is deze:


Voor informatie en artikelen over niet-toxische behandelingen en stoffen, meestal zijn dat voedingssupplementen en anti-oxidanten, maar ook bepaalde voeding, groenten en fruit en dieëten die aanvullend een meerwaarde kunnen hebben bij reguliere aanpak zie daarvoor onder complementair.

Mocht u niet vinden wat u zoekt dan kunt u altijd zoeken via onze zoekfunctie rechtsboven op deze pagina via sleutelwoorden of stel uw vraag aan de redactie@kanker-actueel.nl

Ervaringen van kankerpatienten  zijn te vinden onder ervaringsverhalen waaronder een aantal video's zijn te bekijken.


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Corona virus: Artikelen over >>