20 september 2013: 

Aanvullende niet toxische middelen en behandelingen:
Naast de reguliere standaard behandelingen zijn er nog andere niet toxische mogelijkheden voor vormen van kanker, al of niet als aanvulling op reguliere behandelingen.

Raadpleeg daarvoor wel altijd een goed gekwalificeerde orthomoleculaire arts: https://www.kanker-actueel.nl/NL/lijst-van-complementair-werkende-artsen-in-nederland-en-belgie.html Welke middelen dit zijn moet u bespreken met de arts. Voor ieder kan het weer anders liggen welke middelen wel of niet worden voorgeschreven. Ook is het belangrijk om de reguliere behandelingen die u heeft gehad of nog ondergaat aan uw orthomoleculaire arts te vertellen zodat zij/hij daarop zijn middelen daarop kan afstemmen.

Een kritische opmerking hierbij: Laat niet de arts voor u bestellen maar bestel deze supplementen zelf bij bv. natuurapotheek, Oriveda, Medpro enz.. Dan krijgt u ook zelf de korting. Terwijl als de arts deze bestelt deze de bonus en korting krijgt. Ik vind dit eerlijk gezegd niet kunnen dat een arts verdient aan door haar/hem zelf voorgeschreven middelen maar is wel inmiddels bij bijna alle orthomoleculaire artsen de praktijk.

Een aantal antwoorden op specifieke vragen over bepaalde voedingssupplementen. Op alfabetische volgorde van de naam van het product of behandeling waarover de vraag is gesteld. De vragen zijn beantwoord door een paar mensen met een medische opleiding en achtergrond. Voor een aantal vragen zult u zien dat we steeds verwijzen naar de pagina nuttige adressen met een adressenlijst van o.a. deskundige orthomoleculaire artsen. Verder kunt u aan onze informatie geen recht ontlenen ten aanzien van verbetering of genezing van uw ziekte. Bovendien willen we extra benadrukken dat onze disclaimer op alles op deze site van toepassing is, dus ook op deze antwoorden.

Bij de meeste vragen en artikelen kunt u ook uw mening, een reactie  geven. Daarmee vervalt het forum.

Nieuwe vragen kunt u sturen aan redactie@kanker-actueel.nl en zal door de webmaster na beoordeling worden geplaatst met reactie mogelijkheid. Onzinnige, niet terzake of reclame reacties worden verwijderd. Bij herhaling van onwenselijke reacties zal de indiener worden geblokkeerd.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Voedingssupplementen: een aantal vragen over bepaalde voedingsupplementen bij elkaar gezet"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Algemeen: Welke voedingsupplementen >> Algemeen: Waarom onderzoekt >> Wat is angiostatine? >> Wat is een apoptosis-inductor? >> Wat is precies cytoloog en >> Gist. Volgens mijn arts zit >> Honingzalf kan wonden genezen, >> Wat is liponzuur?             >> Melatonine. Wat is melatonine? >> NADH. Wat is NADH? En is dit >>