9 februari 2020: 

Van H. Baauw kregen we de volgende vraag voorgelegd of ik die op onze site wilde plaatsen. Ik wil benadrukken dat wij geen enkele ervaring hebben met medische petroleum voor kanker en het lijkt mij persoonlijk ook geen aantrekkelijke optie. Maar zoals H. Baauw ook schrijft in Duitsland wordt daar wel meer mee geëxperimenteerd: zie deze google search op medische petroleum 

Lees ook onze disclaimer

Maar toch maar de vraag geplaatst, antwoorden kunt u geven onderaan de vraag in reacties:

Beste,
Aangezien ik net nieuw ben op deze site zou ik u willen vragen om mijn verhaal te posten. Ik heb nog niet gevonden waar ik vragen van andere gebruikers van deze site kan vinden. Hopelijk kunt u mij dat laten weten.
Mijn vader heeft op twee plaatsen kanker gehad. Ze hebben zijn rechterkaak verwijderd nadat er kanker om de zenuw zat. Naderhand ook nog 30 maal bestraald in het gezicht. Daar heeft hij nog steeds veel last van. 
Daarnaast heeft hij prostaatkaker gekregen. De prostaat is verwijderd maar er zijn uitzaaiingen in de lymfen en op het heupbot.
De psa waarde is intussen rond de 1. De behandelend arts wil nog niet behandelen. Second opinion in het Avl gaf aan dat ze daar met hormonen en bestraling zouden gaan beginnen. De behandelend arts vindt dat geen goed idee. 
Intussen hebben wij zelf een aantal zaken uitgezocht en naast het zoveel mogelijk het Moerman dieet te volgen en THC druppels te gebruiken hebben wijzig wat interessants gevonden: behandeling met petroleum. In het Nederlands vindt je vrij weinig op het internet maar als je zoekt in het Duits kun je best wel wat vinden(krebs+petroleum). Tot de jaren 60 a 70  werd dit regelmatig gebruikt in de reguliere zorg. Daarnaast wordt het in de oude Oostbloklanden ook nog wel gebruikt door oudere mensen. Er zijn best wel wat goede verhalen over te vinden. Zijn er mensen die ervaring hebben met de behandeling van kanker dmv petroleum?
Graag zou ik met hen in contact komen om de ervaringen te horen, welke type petroleum er gebruikt is, hoe in te nemen(wordt voor gewaarschuwd) en welke dosering etc. 
Mochten jullie nog andere aanbevelingen hebben dan horen we dat graag.
Alvast bedankt.
Groet,
H.Baauw


Plaats een reactie ...

8 Reacties op "Heeft er iemand ervaring met het innemen van petroleum tegen kanker?"

 • Em :
  Ga eens horen bij Dr Duchateau in Bilzen.
 • BoeyePatrick :
  Hallo

  Ik zoek ook geneeskrachtige petroleum. In een boek las ik wel dat het gedistilleerde petroleum moet zijn met een kookpunt tussen 100 en 140. De petroleum g179 heeft een hoger kookpunt. Alle geneeskrachtige bestanddelen zouden dan verdampt zijn en dit zou schadelijk zijn voor het bloed. Welke petroleum gebruiken de mensen die al die wonderverhalen vertellen?

  mvg
  Patrick
 • Ljutica :
  Petroleum helpt niet tegen kanker, maar ook niet echt schadelijk voor de organen.
 • H baauw :
  Hallo Simone .ik heb deze site ook gezien .graag zou ik in contact met u willen komen .ik wil graag precies weten hoe u dit heeft gedaan .ik weet niet of we een privé bericht kunnen sturen.?groet h baauw .
 • Simone :
  https://kanker.startpagina.nl/forum/topic/898072/petroleumkuur-als-laatste-redmiddel/
  Nog even dit ter info. Het is rommelig geschreven maarsel door echte mensen. Durf het maar gewoon, begin met theeleptletje per keer.
 • Simone :
  Ja ik heb het ingenomen.. de gewone blanke doorzichtige en ik heb er baat bij gehad.
  Wel chichorei koffie drinken om het vervelende stofje X kwijt te raken dat op je milt gaat zitten.
  Ja het helpt tegen kanker!
  • jac :
   Gebruik al een paar jaar petroleum g179
   Af en toe een kuurtje van 14 dagen.
   Voel mij dan altijd een stuk vitaler
   Nu 75 jaar en topfit
   • H Baauw :
    Kan iemand aangeven hoe dit het beste ingenomen kan worden en hoeveel keren per dag?

    Wij hebben ergens gelezen dat je het het beste in suiker op kunt lossen, in de ochtend vroeg en daarna weer even slapen tegen de misselijkheid.
    Kunt u uw ervaringen delen?

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

FAQ - Veel gestelde vragen >> Sitehulp. Hoe vindt u informatie >> Waar in Europa wordt nog meer >> Crowdsurfing project: Helpen >> Wat is een darmmicrobioomtest >> Wie heeft tips voor mij over >> Een neuspray en mondspray >> Tineke geeft haar mening over >> Wat kun je doen na het overleven >> 20 vragen die je aan de oncoloog >>