9 februari 2020: 

Van H. Baauw kregen we de volgende vraag voorgelegd of ik die op onze site wilde plaatsen. Ik wil benadrukken dat wij geen enkele ervaring hebben met medische petroleum voor kanker en het lijkt mij persoonlijk ook geen aantrekkelijke optie. Maar zoals H. Baauw ook schrijft in Duitsland wordt daar wel meer mee geëxperimenteerd: zie deze google search op medische petroleum 

Lees ook onze disclaimer

Maar toch maar de vraag geplaatst, antwoorden kunt u geven onderaan de vraag in reacties:

Beste,
Aangezien ik net nieuw ben op deze site zou ik u willen vragen om mijn verhaal te posten. Ik heb nog niet gevonden waar ik vragen van andere gebruikers van deze site kan vinden. Hopelijk kunt u mij dat laten weten.
Mijn vader heeft op twee plaatsen kanker gehad. Ze hebben zijn rechterkaak verwijderd nadat er kanker om de zenuw zat. Naderhand ook nog 30 maal bestraald in het gezicht. Daar heeft hij nog steeds veel last van. 
Daarnaast heeft hij prostaatkaker gekregen. De prostaat is verwijderd maar er zijn uitzaaiingen in de lymfen en op het heupbot.
De psa waarde is intussen rond de 1. De behandelend arts wil nog niet behandelen. Second opinion in het Avl gaf aan dat ze daar met hormonen en bestraling zouden gaan beginnen. De behandelend arts vindt dat geen goed idee. 
Intussen hebben wij zelf een aantal zaken uitgezocht en naast het zoveel mogelijk het Moerman dieet te volgen en THC druppels te gebruiken hebben wijzig wat interessants gevonden: behandeling met petroleum. In het Nederlands vindt je vrij weinig op het internet maar als je zoekt in het Duits kun je best wel wat vinden(krebs+petroleum). Tot de jaren 60 a 70  werd dit regelmatig gebruikt in de reguliere zorg. Daarnaast wordt het in de oude Oostbloklanden ook nog wel gebruikt door oudere mensen. Er zijn best wel wat goede verhalen over te vinden. Zijn er mensen die ervaring hebben met de behandeling van kanker dmv petroleum?
Graag zou ik met hen in contact komen om de ervaringen te horen, welke type petroleum er gebruikt is, hoe in te nemen(wordt voor gewaarschuwd) en welke dosering etc. 
Mochten jullie nog andere aanbevelingen hebben dan horen we dat graag.
Alvast bedankt.
Groet,
H.Baauw


Plaats een reactie ...

Reageer op "Heeft er iemand ervaring met het innemen van petroleum tegen kanker?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

FAQ - Veel gestelde vragen >> Sitehulp. Hoe vindt u informatie >> 20 vragen die je aan de oncoloog >> Heeft er iemand ervaring met >> Waar in Europa wordt nog meer >> Is Chaga betula - betuline >> Vergroot deodorant de kans >> Wat is nu eigenlijk het verschil >> Deelnemers gevraagd voor laagdrempelig >> Waar moet je op letten bij >>