Zie ook dit artikel over wat moleculaire waterstoftherapie is en hoe het werkt met bijbehorende studielijst: https://kanker-actueel.nl/waterstof-behandeling-blijkt-uitstekend-therapeutische-behandeling-tegen-ontstekingsgerelateerde-chronische-ziektes-en-zelfs-kanker-maar-ook-tegen-bacterien-en-virussen-waaronder-covid-19-mutaties.html

16 januari 2023: Bron: mevrouw B. via e-mail.

Naar aanleiding van mijn ervaringen met het waterstofapparaat, (zie dit verslag), heeft de dochter van mevrouw B. tijdens chemokuren voor haar borstkanker ook het waterstofapparaat gebruikt. En met goed resultaat zoals te lezen is in het verslag dat mevrouw B mij per e-mail stuurde. Omdat haar dochter zo goed reageerde op de waterstof, ook bij de ernstige bronchitis door chemo veroorzaakt, hebben ook mevrouw B en haar man en paar vrienden ook een waterstofapparaat gebruikt. Het is geen wonderapparaat maar het blijft toch wel mooi te lezen over de ervaringen ermee.

Mevrouw B geeft mij toestemming haar e-mail hier te plaatsen, waarvoor dank. Het blijft wel haar verhaal en verantwoordelijkheid uiteraard. Zie ook disclaimer.

Deze mail kreeg ik afgelopen weekend van haar:

....Een ervaring ...

Beste Kees ,

Sinds ik las over jouw gebruik van waterstofgas en de positieve gevolgen, ben ik me er ook in gaan verdiepen omdat oudste dochter vorig jaar borstkanker ( tripleN niet-familiair) bleek te hebben.
Inmiddels heeft zij het chemoprotocol afgemaakt en ook haar (borstsparende )operatie achter de rug.
Ze liep in het begin een zware bronchitis op maar wist die zonder antibiotica te bedwingen : wel na wekenlang lelijk hoesten hoor, maar met behulp v d waterstof ging t snel beter.
In juni begonnen de chemo’s en na de zomervakantie las ik dus over de waterstof en dat die dus ook de zware bijwerkingen kunnen verhelpen/ voorkomen / minderen .. om een lang verhaal iets korter te maken ; ze werd er heel enthousiast over .
Nauwelijks hersenmist ook en kon de laatste maanden haar ingewikkelde werk thuis doen zelfs vanaf haar laptop .
Haar collega ( zelfde werkzaamheden )met dezelfde diagnose/ behandelprotocol en ongeveer even oud ( 53) kon echt niet werken tijdens haar chemo - halfjaar .. heel blij mee dus.

Mijn schoonzus met slechte nierfunctie na twee maanden bubbelen : van 20 naar 24 dus hoeft ze nog niet ( en hopelijk nooit) aan dialyseren te denken .


Ik kreeg een zwerende wond vlakbij colonstoma ..ging steeds opnieuw zweren als ik net dacht dat het dicht ging ., na zeer intensief ( 2 keer per dag 1 uur plaatselijk ) plus inademen nog 2 keer 1 uur p dag , eindelijk duidelijke verbetering en ook goed te zien dan wat het met omliggende huid doet ,nu dicht.

Zonder huisarts en/ of stomaverpleegkundige te raadplegen. Kost wat tijd maar ja, daar heb ik genoeg van.

Mijn echtgenoot die al sinds zijn kindertijd een voorvoet mist na ongeval , en waar ik af en toe met afschuw van zie dat die stomp erg blauw ( zuurstofarm) ziet , bubbelt ook plaatselijk en erna dus mooi roze.

Kortom; we “bubbelen” en blijven dat doen, want mooie resultaten van iets wat wellicht de minst giftige stof op deze planeet is.
Inmiddels sinds jouw bericht hier dus al 7 apparaten via Amazon besteld en de accessoires via R.P. uit Serooskerke .
Zo aardig , want daar verdient hij niet zoveel aan natuurlijk , maar geeft desondanks ook nog advies .
Zo zijn we ongeveer de helft minder kwijt .

Je had ook plekjes weg laten halen , als ik mij goed herinner .

Weet niet meer of je daar plaatselijk ook nog iets met waterstof gedaan hebt.
Vroeger was ik geabonneerd op het blad van de Moermanvereniging .
In 97/98 ziek geweest ook en had er eigenlijk niet meer kunnen zijn volgens meerdere artsen uit de “Daniël “ en t Erasmus . Zeker 18 jaar daar min of meer kind aan huis geweest en in 2014 nog een heel zware operatie gehad . Maar nog steeds hier en dat dankzij “eigenwijsheid” en vooral ook dankzij mensen als jij en artsen die het doorgeven wat er zoal is om zo zonder angst voor wat regulier voor ons in petto heeft vaak , te kunnen “over”leven . Met Moeder natuur hebben we  vaak goud in handen zonder het goed te beseffen .

Dank voor al je werk en
Hartelijke groet ,
...............

Nog een korte vervolgmail:

Hallo Kees ,

Van mij mag dat hoor en ja liever anoniem ..
het grootste probleem met dit soort dingen is , dat je het nooit kunt aantonen met bewijzen..
Ik las ook in een eerdere nieuwsbrief dat je voorzichtig bent met b.v. wietolie/THC  ; terecht hoor .
Ik heb daar inmiddels wel al aardig wat positieve - en afgelopen week zelfs weer een “wonder”resultaat over gelezen, maar ondanks dat, zijn er ook mensen die er geen baat bij lijken te hebben.
Daar zou ik nog wel een aantekening bij willen plaatsen : het resultaat van dit soort middelen hangt wellicht sterk af van de dosis en de frequentie en bij wiet tevens van de kwaliteit .
Bij waterstof kun je met twee tegelijk met een extra neusmasker erbij bubbelen , maar je krijgt dan wel wat minder binnen uiteraard .
Een chronische kwaal verworven tijdens jaren , daarvan kun je niet verwachten dat je meteen resultaat ziet denk ik . Echter de waterstof werkt nog door, ook als je niet bubbelt, maar hier vertel ik je vast niets nieuws.
Velen willen zeer ongeduldig vaak , meteen resultaat zien.
Van wat een regulier arts ze voorschrijft soms levenslang , wordt daar vaak niet naar gekeken.
Kortom ; hoe vaak en hoe lang je “bubbelt” kan het verschil maken.
Je moet wat dat betreft gewoon zelf “het wiel uitvinden “ .

Met vriendelijke groet,
................

Plaats een reactie ...

Reageer op "Mevrouw B. en haar dochter met borstkanker en ook haar man hebben baat bij waterstofapparaat. Een ervaringsverslag"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

FAQ - Veel gestelde vragen >> Sitehulp. Hoe vindt u informatie >> Waar in Europa wordt nog meer >> Tineke geeft haar mening over >> Crowdsurfing project: Helpen >> Mevrouw B. en haar dochter >> Wat is een darmmicrobioomtest >> Wie heeft tips voor mij over >> Een neuspray en mondspray >> Wat kun je doen na het overleven >>