Ik wil graag weten of er iemand ervaring, positief of negatief, heeft met het gebruik van papaya of papayabladeren in de strijd  tegen kanker ?

Ik wil verwijzen naar: http://www.scientias.nl/papaja-extract-kan-kanker-bestrijden/5553

In de discussie staat een leverancier van papayabladeren in Apeldoorn.

Ik ben erin geïnteresseerd of u de papaya (bladeren) samen met een chemo of zonder een chemo gebruikt ?

Hoe vaak u dat doet en of u succes van het gebruik van Papaya heeft ?

Ik hoor het graag.

Groet, Erna


Plaats een reactie ...

23 Reacties op "Heeft iemand ervaring met papayabladeren naast chemo?"

 • Aloysius Kruiden :
  Dit middel zou als een van de weinigen effect hebben op Multipel Myeloom. Naast Berkensap en Cordysceps waar ik zelf me goed mee help!
  GRAPPIG en BIZAR zijn altijd de waarschuwingen uit de medische wereld als iets werkt zonder dat ze het zelf bedacht hebben (in feite zonder te verdienen kunnen aan een PATENTEERBAAR dus lucratief middel!)
  Standaard reactie is als de ondezoeken alleen maar lovend zijn dus niet weg te wuiven: "Er is meer vervolgonderzoek nodig". Tssss
 • Sabrina :
  Beste Pol, mijn papa heeft lage bloedplaatjes en kunnen voorlopig geen chemo geven. Ik las dat jij in combinatie ook die papaya bladerenthee nam en jouw waarde zijn gestegen? Waar heb je deze gekocht zodat het veilig is? Groetjes Sabrinagegekocht e
 • Pol :
  Ik gebruik al 5 jaar gedroogde papayabladeren om thee van te maken. Aankoop via internet de gezonde apotheker...
  Ik krijg al 6 jaar chemo en door gebruik van de thee zijn mijn bloedplaatjes redelijk wat gestegen waardoor de chemo toch kan doorgaan wat ervoor niet altijd het geval was.
  Bewijzen dat het kanker kan genezen heb ik niet, kan vertragen ook niet...aangezien ik soms moet stoppen met chemo ga ik verder met de thee maar moet toch telkens terug beginnen met chemo....
 • Pauline Melis :
  Kan papajabladeren ook de aspergilles en ziekenhuisbacterie in de longen aanpakke? Heeft het ook geen nadelige gevolgen voor colitus ulcerosa?
  • Tim :
   Niemand weet beter dan hoe de kracht van de papajabladeren recepten.
   12 jaar geleden tijdens de kanker weefsel vooronderzoek had mijn zoon zware longontstekingen die de aspergilles en ziekenhuisbacterie in de longen gekregen. AB behandelingen hielp niet. Met de papaja recepten binnen 3 weken genezen.

   In de loop van tijd had ik bijna alle oorzaken van kanker gevonden idd ziekte van Crohn, colitus ulcerosa en MSRA ziekenhuisbacterie.

   Het heeft zeker geen nadelige gevolgen voor colitus ulcerosa.
   • ashmita :
    welk papaja recept gebruikte u
    • Tim :
     Deze 2 recepten zijn papajabladeren sap en papajasoep..
     De inhoud van papajasoep bevat zuid-abrikozenpitten en noord-abrikozenpitten, goj bessen, rode datums en hamlappen.
     De papajabladeren kan je in de Chinese en Turkse Toko vinden in Eindhoven

     Papajabladeren is een natuur antibiotica zonder bijwerking. Dit kan heel goed tegen de aspergilles en ziekenhuisbacterie in de longen, ook kan het kankercellen doden.

     Het werkt optimaal met de soep en de andere aanvulling.

     Meer informaties heb ik in 2007 op een kankerforum opgeschreven die binnenkort zal opheffen.
     http://fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=15&t=2827
     http://fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=38&t=4556
     • Tim :
      De extreme hitte in deze zomer zorgt niet alleen longziekte, maar ook kanker o.a. Leukemie. Want de hitte kan de Bof uitlokken.
      Bof is een ziekte, maar ook een afweersysteem die je zal opbouwen voor een immuniteit voor de rest van je leven goed tegen de hitte en virussen. De proces van Bof is vanuit de beenmerg, de witte bloedcellen in de stamcel gaat langs de ruggenmerg naar het hoofd. In de hypofyse en pijnappelklier treedt de hoge koorts op om de witte bloedcellen te verbranden tot antistof. De proces duurt ongeveer 2 weken en de hoge koorts duurt ongeveer 5 dagen, zodra de antistof via de schildklier naar onder, de andere hormonenklier en lymfeklieren ingeplant en verwerkt, dan zakt het koorts.
      Als dit proces start en je gaat dit onderdrukken met koortsverlagende middelen dan neem je de koorts-proces in de mailing. Zo zie je koorts op en neer gaat. De witte bloedcellen blijft ongecontroleerd vermenigvuldigen. Het hart wordt moe van en geen kracht om de bloed in hele lichaam te circuleren. Zo zie je veel blauwe plekken dat de bloedsomloop zonder kracht en zuurstof. De Nier is ook moe om de vocht te verwerken, zo zie je veel nachtzweten en vermoeidheid.
      De oplossing is het herstel van de hoge koorts van Bof. Helaas eenmaal diagnose Leukemie dan gaat meteen starten met de chemokuur. De bedoeling van chemokuur is om de witte bloedcellen te doden, helaas ook de gezonde cellen. Zo zie je vaak deze verkeerde behandeling zorgt niet voor de genezing, maar veel onnodige bijwerking. Zo zie je na de 1e chemokuur weer hoge koorts ontstaan(met een goede bedoeling), helaas gaat de artsen dit weer onderdrukken met koortsverlagende middelen. Meestal na de 2e chemokuur belandt de patiënt in een gevaarlijke situatie: ongecontroleerde long ontsteking, de aspergilles(schimmels) en ziekenhuisbacterie in de longen gekregen. De bloedplaatje bevat geen of weinig witte bloedcellen door de zware chemokuur. DE benen houdt veel vocht vast omdat de nier en het hart geen kracht om dit te verwerken en verdampen.
      De papaja recepten met een hoge enzymen zorgt de 5 elementen in evenwicht om de vocht in de benen te verwerken. De schimmels en de bubbels in de longen zal ook verdwijnen via de ontlasting of urine. Sommige geval via braken of overgeven. Dit signaal is heel belangrijk, want sommige patiënten schrikken de braken en stopt met de behandeling. Als alle afvallen en vocht uit het lichaam dan kan het lichaam opnieuw witte bloedcellen maken, soms met behulp van een hoge koorts. Advies is koorts moet je uitzieken, het heeft altijd een bedoeling.
      Wie geneest, heeft gelijk.
 • Erik Noordenbos :
  Kankergezwellen schijnen door papaine "verwaterd" kunnen te worden.
  Zo verliest de kanker z,n beschermende proteine-omhulling.nu kan het immunsysteem het gezwel aanvallen en verwijderen.
  Veel sterker werken : Serrapeptase en nattokinase
  Deze enzymen reinigen het lichaam ook van oude proteinen(plaques) in het gehele lichaam.
  Gr. Erik
  • Tim :
   Chemo is geen geneeskunde.
   Papaya is recepten wel.
   Je hebt 5 verschillende recepten met papaya.
   1 ervan is papayabladeren.
   Minimaal 2 van de 5 kan je pas kanker genezen.
   De oorzaak bestrijden is de garantie dat de kanker kan voorkomen en genezen.
   • ashmita :
    hallo, hoe maak je deze 2 thee klaar
 • Bart :
  Hey,

  De pawpaw vrucht zou een natuurlijke kankerbestrijder zijn, echter is een paw-paw vrucht niet te verwarren met de papaya !!

  Gr,
  Bart
 • Ries :
  Hi Erna,

  Vraag...? En heb je de bladeren gevonden?
  En ben je ermee gestart?
  Groetjes, Ries
  • mike :
   je kunt op de site: www.papajakwekerij.nl vruchten kopen en bladeren, tevens ook nog de zaden waar je een soort peper van kunt maken.
  • Thys martine :
   Waar kan ik de bladeren van de papayaboom kopen?
   Ik woon in België dicht bij de Nederlandse grens Baarle hertog. Alvast bedankt voor een reactie
   • Kuat kho :
    Gedroogde papaya bladeren kun je online bij puur&kracht van de merk Jacob Hooy..kun je als kruidenthee drinken.
   • Harald :
    Verse papaya bladeren zijn te verkrijgen in de webshop van papayakwekerij.nl, ook kun je daar papaya thee en vruchten bestellen.
   • kees :
    Beste Martine op internet lees ik het volgende: Papaya bladeren zijn te koop bij de Amazing oriental in Rotterdam en de Chinese boot in den Haag en in Rijswijk. Veel mensen zeggen dat papayabladeren te koop zijn in Surinaamse en Indonesische toko's of dat je ze daar kunt bestellen. Maar ik heb er zelf geen enkele ervaring mee dus weet niet of dit correct is. Zie verder de informatie die Vlindertje hierboven in een reactie heeft gegeven.

    Kees braam
    webmaster
 • Tim :
  @Vlindertje
  Heb je erfelijke spierdystrofie en hart aandoening?
  Woon je in Amsterdam?
 • Elisabeth Fricker :
  Beste Tim,

  Waar in Eindhoven heb je de papayabladeren kunnen kopen. En wat precies is jouw ervaring met die thee?

  groet

  Elisabeth
  • Gerard :
   Gedroogd papayablad is ook te koop bij Japapa.24uurshop.nl
  • vlindertje :
   Elisabeth, de arts die onderzoek heeft gedaan naar extract van "papayabladeren", op internet kun je zoeken via paw paw, is deze man: http://hemonc.medicine.ufl.edu/about-us/meet-the-team/nam-h-dang-md/

   Dit schrijft Wikipedia over pawpaw: http://nl.wikipedia.org/wiki/Pawpaw of ga naar deze website van de universiteit van Kentucky: http://www.pawpaw.kysu.edu/


   Ik lees ook een waarschuwing: However, pawpaw should not be used with any kind of thyroid stimulators (e.g.: KC-X) or with CoQ10 (coenzyme Q10).


   Zo maak je thee zoals dr. Nam H. Dang dit gebruikte in zijn onderzoek, schrijft hij op de website http://www.scientias.nl/papaja-extract-kan-kanker-bestrijden/5553 :

   Below please find information regarding our work:

   Regarding preparation of the teas- In the clinical anecdotes that I have seen/heard and in our preparation of the leaves for our research, we take the following steps:

   the leaves are taken from the papaya trees and then dried in the sun. We then boil water in clay pots (the clinical anecdotes often indicate that no metal should touch the product, so we take the leaves down by hand- no knife-, and we use clay pots to boil the water- no aluminum-, and the tea is stored in plastic bottles. Scientifically, I am not yet certain if metals will affect the activity, but I felt it is "safer" to follow the clinical anecdotes). After the water is boiled, then we put in the dried leaves and drink the tea extract. Typically, the tea is made quite concentrated, and extract from one leaf can be consumed in one or two days. They usually drink the tea once or twice a day. Patients have typically consumed these extracts in months/years with no observed side effects. I have no data on the specific type of papaya plants, although anecdotally, I have heard of successful treatments in Vietnam, Japan and Australia, so perhaps the efficacy is found in papaya leaves from many countries……

   Anecdotally, there are patients with many types of cancer who use the tea extract after failing standard chemo. Of course, as you are very well aware, our work is still very preliminary and much remains to be done to fully understand any potential effect of the tea leaf extract on cancer.

   The one important issue that we still don't know (there is simply no data) is whether there is any interaction (positively or negatively) between papaya leaf extract and standard chemo. At this time, there is no data regarding potential interactions. Typically, patients take the leaf extract after finishing standard chemo.

   In terms of the papaya trees, I know there are many trees in Hawaii. Also, the trees are grown in countries in the tropics (such as Philippines, Malaysia, Vietnam).

   Also, we have never studied the anti-cancer property of the papaya fruit itself. Our work involves only the papaya leaves. Therefore, I do not have any knowledge as to whether the fruit has the same characteristic as the leaves

   I have not personally look into this, but perhaps some general health stores also sell tea extract from the papaya leaves? Since I am not sure how these extracts are made (the ones sold in general health stores), it is not possible for me to say whether they would be the same as the ones made from the leaves from the clinical anecdotes. Our work only involves fresh leaves as indicated above

   I hope the above is helpful and wish you the very best.

   Nam H. Dang, MD, PhD

   Professor of Medicine
   Deputy Chief, Division of Hematology/Oncology
   Director, University of Florida Shands Cancer Center Clinical Trials Office
 • Tim :
  1) positief.
  2) papaja extract in thee heb ik niet geprobeerd.
  3) In Eindhoven kan je ook kopen.
  4) Kan samen met een chemo. Ook zonder een chemo.
  5) 2 keer per dag. Alle uitzaaiingen overgewonnen.

  Opmerking: papajabladeren extract in thee vorm is een ondersteuning tegen de kanker. Ik schat 20% een verbetering ervan. Niet 100% kan de kanker genezen.
  Zoek maar een goede behandeling die in kanker actueel heeft aangeboden. De papajabladeren extract als ondersteuning.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

FAQ - Veel gestelde vragen >> Sitehulp. Hoe vindt u informatie >> Waar in Europa wordt nog meer >> Tineke geeft haar mening over >> Crowdsurfing project: Helpen >> Mevrouw B. en haar dochter >> Wat is een darmmicrobioomtest >> Wie heeft tips voor mij over >> Een neuspray en mondspray >> Wat kun je doen na het overleven >>