In gerelateerde artikelen vindt u een aantal artikelen over aanvullende niet-toxische stoffen en behandelingen bij vormen van hersentumoren.


Plaats een reactie ...

4 Reacties op "Complementaire - niet toxische behandelingen en middelen bij hersentumoren: een overzicht van recente ontwikkelingen en experimentele behandelingen en middelen alleen nog in studieverband beschikbaar"

 • Desiree Donga :
  Het duizelt me allemaal, ik zit soms hele nachten te lezen op deze site maar ook op andere. Ik kom er maar niet uit of het gebruik van antioxidanten tijdens pcv chemo bij een hersentumor nu wel of niet aan te raden is.(de oncoloog zegt nee)
  Ik heb een orthomoleculair arts( deze zegt ja, maar in beperkte mate) en een apotheek benaderd (Deze zegt dat er maar heel beperkt onderzoek beschikbaar is en verwijst naar het Voedingscentrum of een diëtist !)maar ook zij geven eigenlijk geen eenduidig antwoord.
  We gebruiken op dit moment vit C, vit D, curcumine, groene thee, broccolli, omega 3, coriolus versicolour, maitake D, Lions Mane, en lage dosis melatonine. We denken aan cysteine NACen quercetine.
  • e.valstar :
   Beperkte mate? Het gaat erom dat je de middelen neemt die een specifieke gunstige interactie met een middel hebben. Dat verschilt per middel en heeft vaak niets met pro-/antioxydanten te maken.
   Daarnaast zijn er middelen die zelf een bepaalde tumor remmen. Soort kanker en type behandeling bepalen wat je zou moeten nemen. ook bij veel orthomoleculaire artsen is deze kennis niet zo best.Bij voedingscentrium en dietist moet je niet zijn voor kennis.
   Je mag antioxydanten niet generaliseren!
  • Thomas :
   Het treft meestal voor "drukke" hard werker/ster of iemand die kan geen 1 dag uitzieken.

   Heeft u kort geleden longontsteking, hoest, verkoudheid of griep gehad?
   Wat merk je als u snot niest?
   Je zal merken dat je oor dicht klapt of geluid hoort van niezen.
   De oorzaak van lymfeklierkanker of hersentumor is deze slijmachtige vocht niet geheel kan niezen of ophoesten die de richting de linkeroor of in de middenoor gaat nestelen. De lymfeklier onder de linkeroor gaat dit opvangen en verwerken, maar wel met de medewerking van het lichaam.
   Wanneer het lichaam krijgt geen medewerking, integendeel alleen maar tegenwerk en de slijmachtige vocht wordt alleen maar toegenomen. Zo zie je een verdikte lymfeklier in de hals, net onder de oor of een ontsteking in de middenoor waar later cholesteatoom ontstaan.
   Als de lymfeklier in de hals dit niet kan opvangen en de vocht blijft maar toenemen dan stroomt het naar de hersenen. Hoofdpijn, nachtzweten, duizelig en slecht zien veroorzaakt.. In de loop van tijd is de hypofyse ontregeld idd de hormonenklieren en de centrale zenuwen stelsel, sommige vochtophoping in de hersenenstam.
   • Thomas :
    Kanker is moeilijk te genezen omdat de behandelaars bieden alleen de behandeling om de symptomen bestrijden zonder de oorzaak te ontdekken. Chemokuur en bestraling zijn methode alleen de symptomen bestrijden. Soort kanon op een mug te vuren. Het schade is meer dan de ziekte.

    vit C, vit D, curcumine, groene thee, broccolli, omega 3, coriolus versicolour, maitake D, Lions Mane, en lage dosis melatonine zijn goede alternatief die de ziekte kan remmen maar net niet genoeg om de kanker te te genezen.

    Buikvlieskanker en longkanker verschilt niet veel met lymfeklierkanker en hersentumor. De slijmachtige vocht tijdens de longontsteking, hoest, verkoudheid of griep circuleren niet alleen naar boven, ook onder de longen naar de buikvlies. Het proces heeft een toevoer en afvoer. Het aanmaak van de slijmachtige vocht en de afvoer van de afval(bacteriën) via de ontlasting.

    De ombouw van de dikkedarm is een kunst voor een vocht verdeling. De dikkedarm lijkt als een muur om de dunnedarm heen. In de boven stuk van de dikkedarm en dunnedarm zorgt het HART de goede vocht naar alle organen en de slechte vocht naar de ontlasting. Maar moet wel met een gezonde weerstand. Zo zie je vaak bij de darmkankerpatiënt na de zware klassieke behandelingen een uitzaaiingen naar de buikvlies. Chemo spoeling in de buikvlies zie je de korte tijd wel een verbetering, maar wel in de korte duur en biedt geen genezing. Het HART en de NIER worden in de loop van tijd alleen maar zwakker, zwakker waar later meer uitzaaiingen plaatsvinden.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Studiepublicaties van niet-toxische >> Nabiximols cannabinoïde spray >> Een Ketogeen dieet naast chemo >> Surviving terminal cancer: >> Antineoplastonmethode van >> Hyperthermie bij hersentumoren: >> Monoterpene perillyl alcohol >> Immuuntherapie bij hersentumoren >> Voeding en voedingsuppletie >>